Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mindegy, hogy pletykálják, nem igazán lenne vevő az Intel Foundry-ra
- Bekeményít az Intel az Arrow Lake-S generációval
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
Hirdetés
-
Bemutatta második generációs hajlítható telefonjait a Tecno
ma A Phantom V Flip2 és V Fold2 szeptember 23-tól kaphatók, de sajnos elkerülik az európai régiót.
-
Megújult a Linkin Park
lo Megújult a Linkin Park, az új énekes Emily Armstrong, amit egy egyórás élő koncerttel jelentettek be.
-
Eső előzte meg az őszi hardverforgatagot
ph Az eltérő perifériákon és hűtéseken túlmenően egy notebook söpört végig a tájon.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nem estem hanyatt. Az egyik Lenovo táblagépemen van tálca. Engem inkább idegesített, mivel arra tette a navigációs gombokat is.
A Samsungnál ott van a gyorspanel vagy mi, ami alap esetben jobboldalról húzható be. Na az jó megvalósítás. -
baal-amiga
senior tag
Bámulatos, hol tart már a tudomány.
Android 2.0 Eclair 2009:
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
janeszgol
félisten
válasz baal-amiga #2 üzenetére
Tényleg. Még használtam is ilyen telefont.
Már nem emlékszem, hogy márka specifikus volt? Samsung, LG, HTC? -
baal-amiga
senior tag
Szerintem launcher specifikus, nekem ahány droidom volt anno (Zte Blade, Motorola Defy, Galaxy S Advanced, Redmi note 4g) mindben volt alapból.
Nem is értem igazán ezt a hírt."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
válasz baal-amiga #2 üzenetére
Nem teljesen erről van szó, ha a videót megnézed inkább az osztott képernyős módban látványos a történet.
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz baal-amiga #5 üzenetére
Szerintem a főképernyőn megjelenő dokkra gondolsz, de ez a tálca vagy mindig jelen van a kijelző alján vagy bármikor előhívható úgy, hogy közben egy megnyitott és alapértelmezetten ugye full screenben futó alkalmazás foglalja el a kijelzőt.
Azt direkt írtam az utolsó bekezdésben, hogy egyébként ez sem teljesen új módszer, mert ugyanezt évek óta tudják az oldalról behúzható gyorsindítók is kb.
[ Szerkesztve ]
Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
baal-amiga
senior tag
válasz viragdani01 #7 üzenetére
Achso, így már érthető. Köszi.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
KIFLEE
csendes tag
Szerintem nem rossz funkció kár, hogy telefonon csak úgy lehet előhivni, hogy nagyra veszi az ember a dpi-t ami meg elrontja az appok méretezését.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen