Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • twofatcat

  addikt

  válasz Aweriot #45 üzenetére

  Musish: belépés nélkül 30 mp ízelítő módban próbáltam az előbb. Gyors és dalszöveg popup is van. Egy ügyes githubos hobbifejlesztő beta módban gyorsabb honlapot csinál? :) A navigálással nem vagyok kibékülve: playlistről és a lejátszónál se tudok eljutni az előadó lapjára, mert nem kattintható a név. :F
  iOS-t leszámítva küzdelmes a zenehallgatás, felfedezés. A beta.music.apple.com se jobb, lassú a normális használathoz, miközben a Spotify web player szárnyal és keresőnél még az elírást is le tudja kezelni. Az iTunes-ról beszélni se érdemes, az csak saját dalok feltöltésére hasznos.

  norbertoth: Dolby Atmos menni fog wireless fülhallgatókkal is, alapból be lesz kapcsolva az iPhone, Airpods használók nagy táborának. Lossless célközönsége kisebb és más, az opt-in és plusz hardveres feltételekkel. Nem írták, kiderült még a hagyományos iTunes vásárlásokra nem vonatkozik a lossless upgrade, csak Apple Music streamingnél érhető el. (Nem olyan amikor filmek esetében, ha korábban a HD-ben vásárolt film az új 4K verzióban is külön költség nélkül nézhető.)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés