Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • twofatcat

  addikt

  válasz CrAzY88 #9 üzenetére

  Az a probléma, hiába vannak csak Apple eszközeid, kényelmesen nem tudsz ilyet: iPhone elindítasz egy dalt, sort csinálsz és ezt iPad, Macbook folytatnád onnan, telefonról vezérelni a számítógépes lejátszást

  Spotify Connect ezt simán tudja akár Android telefonról vezérelni az Apple Macbookon lévő Microsoft Edge böngészőben megnyitott Spotify Web Player mit játszon.

  Az Apple Music megjelenés óta csak az iOS, Android appon keresztül jó, ha más eszközök és platformok is képbe kerülnek, akkor már látványosak a szolgáltatás hiányosságai és nagyon lassan haladnak a fejlesztéssel.

  Ráadásul ha nyitva hagyom az AM web playert, akkor dobálja az üzenetet látja két eszközön hallgatok zenét, ezt úgy veszi két külön személy és váltsak családi csomagra! iPhone-on ez a popup meg is akasztotta a lejátszást, amíg nem canceleztem.

  Más: iOS appnál szeretném, ha a playlists nézet UI több listát mutatna. Egyre nagyobbak a telefonok kijelzői, mégis csak 4 sor listát látni? Régen kisebb kijelző iPodokon jobb volt az információ sűrűség, most pedig görcsöt kap az ember ujja, annyit kell scrollozni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés