Hirdetés
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hallosz
senior tag
Az érzés elég szubjektív dolog, így jó válasz nem igazán van a kérdésedre.
A kéket választottam mert az tetszik. Amikor kicsomagoltam, beleraktam a kártyát, rátették a fóliát a kijelzőre és tokba bújtattam. Az a néhány perc ameddig "ruha nélkül" kézben tartottam igen kellemes élmény volt.
-
Navaren
aktív tag
Igazából a matt(abb) keret nekem jobban tetszik, bár ez is tud ujjlenyomatokat gyűjteni, a lekerekített élek miatt kényelmesebb kézben tartani, a súlycsökkenés kifejezetten klassz (pedig csak sima Pro volt a 13 és most a 15 is), illetve mostanság kézbe véve ez is hideg, mint az acél keretes telefon volt.
Gagyinak semmiképpen sem mondanám, de nem az ösztönzöt a vásárlásra, hogy azt mondják a keretre, hogy Titánium
. -
István971
tag
Ez a titán szöveg csak marketing, hogy úgy érezd több millió emberrel együtt, hogy, te különleges telefont fogsz.
Azt közben semmi, egy fostubus az egész, én is megnéztem de semmi új műanyag érzetet keltő játéktelefon.
Titán mi? Ez van akkor amikor már nem lehet újat kitalálni vagy most éppen ezt tervezték erre az évre, jövőre meg lehet hogy újra hasznosított gumiból vagy műanyagból lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 pro 128 gb gold 100% akksi
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Lenovo X1 Yoga Gen5 Intel i7-10610U Refurbished
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
.