Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
gretzky77
üzenetére
Ticwatch 5 állítólag nem áll már szóba az iphone-al csak pro 3 és ultra. Nekem az utóbbi van, bár egy ideje nem használom mert jött egy watch 9-es.. Azóta kapott a ticwatch egy főverzió frissítést de nem próbáltam napi használatban. A régi rendszer annyiban zavart hogy wltávolódás után nem akart magától újra csatlakozni
-
válasz
gretzky77
üzenetére
Én még S2 watch-al kezdtem, volt utána S4-S7, majd ultra van most. Eleinte azt gondoltam, felesleges dolog, de mostmár meg nem tudnék lenni nélküle. Próbáltam csomó okosórát, de egyik sem olyan jó, mint az AW. Ez minden területen hoz egy erőset, de nem kiemelkedőt. Úgy értem, ott van pl. a Garmin órák, sportra jobbak, viszont mint okosóra, hívás, értesítés, stb. kezelésben messze elmarad egy Apple Watch-tól.
Plusz durva, milyen szépen rezeg a benne lévő "taptic engine" itt is remekül teljesít. Mindig felébredek rá és asszony meg nem zavarja, hogy a telefon csörög (bezzeg fordítva, ő két telefont szundiztat 5 percenként min. egy órán át
).
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).