Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Airness23

csendes tag

Sziasztok!
    kijelzővédő fólia sokszor volt már téma, most a saját tapasztalataimat osztom meg. Elég sok helyen olvastam véleményeket az egyes típusokról (Reddit, Mac fórumok, yt-videók kommentjei, stb). Miután a 15 pro szélei le vannak kerekítve, így nehezebb a tökéletes típust megtalálni.
    vannak a fekete keret nélküli üvegek, amik nem érnek ki a kijelző széléig, sőt akár maradhat az üveg és a tok széle között egy rés, amibe beül a kosz. Ráadásul megtörik a fény az üveg szélén, un. Rainbow effect lesz, ami zavaró.
    Azok az üvegek, amik kifutnak a kijelző széléig kapnak egy vékony fekete keretet. Bár van, hogy ezeknél is zavaró rés marad a széleken. Sőt, a fekete keret sok esetben kitakar a kijelzőből, van ehhez egy külön háttérkép, amivel tesztelhető.
    Végül német amazonról rendeltem Torrast. Két fólia van a csomagban, keret segíti a felhelyezést, elég hülyebiztos megoldás. Én ezt a fóliát tudom ajánlani másnak is, nagyon jó a bevonata, egyáltalán nem gyűjti az ujjlenyomatot, prémium érzet az érintése, és elég láthatatlanul fedi be a kijelzőt. Egyedül a sarkokban látható, hogy néhány pixelt takar, oldalt nem lóg be.

Új hozzászólás Aktív témák