Hirdetés
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Kisebb csavar jellemzi az ASUS új TUF-os alaplapját
- Az AOC év végére ígért monitora szerint is három a magyar igazság
- Modellspecifikus hardvertervezésben utazna a Taalas felvásárlásával az AMD
- Megjött a Sharkoon "lázadó" tápjainak legújabb generációja
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- A Noctua szerint néha nem megbízhatók a házgyártók termékspecifikációi
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A cégek helyett egy felhasználó oldotta meg a leégő GeForce-ok problémáját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
Én nem árbefagyasztásról beszéltem de mindegy.
Arról beszélek, amit látsz, ha rémlik, hogy a piacon ezer másik szereplőnek szüksége van a memóriamodulokra, de mint pl. a Micron, egyszerűen kiszállt a felhasználói memóriapiacról, csak mert a profit (ami addig is megvolt csak nem 100X-os árréssel), vagy a többi aki az addigi gyártókapacitását inkább az adatközpontokba szánt memóriák gyártására állítja át, hiába lenne kereslet a piacon amúgy a normál modulokra, telibesz@rja mert ott a csillió haszon. Ezzel együtt mesterséges hiányt okoz, ami az ellentétes oldalon is felveri az árat az egekbe, duzzasztva mindkettő zsebüket irreális haszonnal, ami tudjuk hogy nem tartható. Ezzel van a baj. Szerinted ez így korrekt?A "korrekt" filozófiai kategória, ezért célrevezetőbb azt feszegetni, hogy ez a rendszer egészének érdekét szolgálja-e, vagy összeségében destruktív.
-
kriszpontaz
veterán
Hogyne lenne, nem kell messzire menned, elég kinézned az ablakon. Dereng a "rezsicsökkentés"? A lakosság a piaci ár alatt jutott erőforrásokhoz, amit az állam csak részben akart finanszírozni, így a vállalatoknak adták drágábban, akik meg a termékeik megemelt árával 2x annyit beszedtek tőled mintha kifizeted a piaci árú rezsit.
Szerinted ez jó modell?
Mellékesen elég durva lenne ha közölnék velem ezentúl csak akkor mehetek pl a jól fizető xy-ont megjavítani, ha előtte anyagárba megcsináltam 10 melót. A jó irány inkább az lenne ha ezeket a memóriákat használó vállalatokat nem tunkolná a lakosság feleslegesen. Mikor ül mellettem a kollega és AI-t kérdezi hogy kell nokedlit főzni, meg pörköltet. Egy receptkönyv megoldaná, de ugye az milyen kőkorszaki már
Én nem árbefagyasztásról beszéltem de mindegy.
Arról beszélek, amit látsz, ha rémlik, hogy a piacon ezer másik szereplőnek szüksége van a memóriamodulokra, de mint pl. a Micron, egyszerűen kiszállt a felhasználói memóriapiacról, csak mert a profit (ami addig is megvolt csak nem 100X-os árréssel), vagy a többi aki az addigi gyártókapacitását inkább az adatközpontokba szánt memóriák gyártására állítja át, hiába lenne kereslet a piacon amúgy a normál modulokra, telibesz@rja mert ott a csillió haszon. Ezzel együtt mesterséges hiányt okoz, ami az ellentétes oldalon is felveri az árat az egekbe, duzzasztva mindkettő zsebüket irreális haszonnal, ami tudjuk hogy nem tartható. Ezzel van a baj. Szerinted ez így korrekt? -
RoyalPredato
csendes tag
Már nagyon rég minden közgazdász számára evidencia, hogy a rendszer jó működéséhez sok területen szükséges valamennyi állami szabályozás. A totálisan profit orientált kapitalizmus, és a totális állami kontrol ("kommunizmus") is rossz.
Manapság mindehol kellenek számítógépek, moblit telefonok, stb., és ezekbe mind kell RAM.
De ezt sose fogják alkalmazni, mert a közjónak nem dolgozik olyan, akinek elég hatalma is van. Legfeljebb hazudik a céljáról. -
Kaiku
senior tag
én is így gondolom.

semmi szükség az erőltetett "fejlődésre". régen 300kb volt a számológép progi, most meg 300 mega. meg minden más is így járt. a dupla magos 1 gb memóriás alcatelemen szépen futott a rendeszer is meg viber is. most meg 8 magos kell 8 giga memóriával.
pc-nél ugyanígy. retekebb grafika, mint 15 éve, de csak 5090-nel fut normálisan, meg 16 magos procival.
nagy átbaszás-lehúzás az egész!A gyártók már régen rájöttek, hogy az átlag felhasználónak nincs igénye sem az RTX 3090-es, se az újabb csúcs kártyákra. De még az RTX 3080-ast is megkozkáztatom.
Na már most, ha van RTX 3090-es kártya, de nincs ami kihajtsa, akkor minek? Ugyan az vonatkozik a társ hardware-ekre. Ha nincs olyan program ami igényli az RTX3090/4090/5090-es kártyákat, akkor minek.
Annó ezért találták ki átmenetileg a kriptó bányászást, most az AI-t. Mert ha HW és SW fejlesztők nem találnak ki eladható újdonságokat, akkor a vezetés őket fogja elsőnek kivágni.
Szerintem a DDR4/5-ös RAM-ok tudása még a következő 15 évben is bőven elég lenne.
Lényeg, hogy az SW/HW fejlesztők a munkahelyük védelme miatt is kell az állandó fejlesztés, mert már elértünk egy olyan pontra ahol jó időre meg lehetne állni. -
Kaiku
senior tag
-
Kaiku
senior tag
Amúgy az lenne kurvajó, hogy amikor lecseng ez az egész őrület, vagy legalább normalizálódik, akkor amikor újra a kis szar felhasználók felé fordulnak, hogy na sziasztok, ez és az a legújabb fejlesztésünk, meg tudjátok venni már holnap, jaaaj de szeretünk ám titeket, értetek vagyunk... akkor jól arconköpni őket, és nem venni semmit tőlük, rohadjon rájuk minden.
Persze hiú remény, de annyira jó lenne visszaadni ezeknek a szemét cégeknek, akik most jól telibeszarnak minket. Kajak szurkolok a kínai memóriagyártóknak, legyen eszük (és persze kapacitásuk), adjanak most meg minden létező modult a felhasználói piacnak, és később is tőlük fogunk vásárolni. Ezek meg akik most hátat fordítottak nekünk, egyék meg amit főztek.Erre majd azt fogják a korrupt politikusok kitalálni, hogy piacvédelem meg hasonló bullshit címszók alatt a kínai memóriákra jön majd az 34652562456%-os vám.
-
Nergalos
aktív tag
-
Nergalos
aktív tag
Ja, de ezek szerint nem sikerült.
-
ddekany
nagyúr
Azt amúgy olvastad, amit írtál? Hogy kína vegye át az uralmat a memóriapiacon, a nyugati memóriagyártók pedig pusztuljanak? Gondolod, olyan jó lenne a világ többi részének, ha kínától függene, hogy van RAM-juk, vagy sem?
Most pedig azt állítod, hogy kínában kommunizmus van. Hát, nem az van.
Egy piacgazdaságban egy cég egy dolog miatt létezik: hogy profitot termeljen, minél többet. Semmi más célja nincs. Aztán leírod, hogy "ezeknek a szemét cégeknek", miközben nem tesznek mást, mint a jelenlegi szabályok alapján profitot termelnek, vagyis pont úgy működnek, ahogy kell. Hozzanak az államok más szabályokat, ha akarnak, akkor majd a cégek azoknak megfelelően fognak működni. De az, hogy annak adják el a legyártott terméket, aki a legtöbbet fizeti érte, az racionális piaci viselkedés, semmi szemétség nincs benne. Ha olcsóbban adnák maguktól, hogy jófejkedjenek, akkor a részvényesek joggal perelnék be őket, hiszen akkor nem termelnek annyi profitot, amennyit lehetne.
Cimkék, amik alatt mindenki mást ért. De akkor mondjuk azt, hogy kínában az állam simán megmondhatja egy cégnek, hogy mit csináljon. Kvázi minden az ő tulajdona (=> "kommunizmus"), csak nem képes sokmillió céget mikromenedzselni, de ha valamit fontosnak találnak, akkor bizony ők diktálnak, a cégalapítónak kuss van.
egy cég egy dolog miatt létezik: hogy profitot termeljen, minél többet. Semmi más célja nincs.
Ami önmagában nem ad jól működő rendszert, azért van állami szabályozás is. Jó esetben nem úgy, mint kínában, hanem korlátos, előre leírt törvények szerint.
-
ddekany
nagyúr
-
ben2
senior tag
Nem is fenntartható.
A közgazdasági modell sem. Olyan nincs, hogy minden erőforrás végtelen.
És papíron igen, a gyakorlatban olyan sincs, hogy szabad piaci verseny.Marx jól mondta, hogy a közgé arról szól, hogy a nagy hal megeszi a kis halat, tehát pista bá helyi termelő helyett egy Auchan fölöz. Csak utána nyilván betették egy skatulyába a Marxizmussal a csávót, de hogy totál 100%-ban hülyeséget beszélt volna mindig, nem gondolom.
Szvsz minden, ami termelés, az emberiség érdekében kellene, hogy történjen pénztől függetlenül, és a legtöbb, amit kapnának érte a benne részt vevők (az innoválók), a többiek elismerését. Lennének bőven, akik csinálnák így is, miközben a többi koktélozik a parton. Mert van, akinek a kutatás és a világ jobbá tétele a szenvedélye. Na de valszeg faszságokat beszélek, állítólag még jobbat nem találtak fel a kapitalizmusnál és demokráciánál, pedig kurvára kéne.
Komolyan hány százmillió embernek kell még haláltáborokban elpusztulnia ahhoz, hogy az emberiség egyszer és mindenkorra leszokjon a totálisan életképtelen marxizmus felböfögéséről minden egyes alkalommal, ha a nyugati jóléti társadalmakban az állami gazdaság szabályozás nem végzi rendesen a dolgát?
-
RobbyJr
veterán
-
poci76
aktív tag
Azt amúgy olvastad, amit írtál? Hogy kína vegye át az uralmat a memóriapiacon, a nyugati memóriagyártók pedig pusztuljanak? Gondolod, olyan jó lenne a világ többi részének, ha kínától függene, hogy van RAM-juk, vagy sem?
Egy piacgazdaságban egy cég egy dolog miatt létezik: hogy profitot termeljen, minél többet. Semmi más célja nincs. Aztán leírod, hogy "ezeknek a szemét cégeknek", miközben nem tesznek mást, mint a jelenlegi szabályok alapján profitot termelnek, vagyis pont úgy működnek, ahogy kell. Hozzanak az államok más szabályokat, ha akarnak, akkor majd a cégek azoknak megfelelően fognak működni. De az, hogy annak adják el a legyártott terméket, aki a legtöbbet fizeti érte, az racionális piaci viselkedés, semmi szemétség nincs benne. Ha olcsóbban adnák maguktól, hogy jófejkedjenek, akkor a részvényesek joggal perelnék be őket, hiszen akkor nem termelnek annyi profitot, amennyit lehetne.
-
dongettó
tag
Megkérdezték a piócásembert,
-Lesz a jövőben még pióca?
"Hát, nagyondrága lesz a pióca ha lesz is."
Mondta a piócásember.Eközben az ai már 3X arra jutott, hogy:
(ultraintelligens számítások után 5GW-ot elégetve )
"ennyi pénzből csináljatok 5X annyi piócagyárat ti buták "
De a piócásembernek jó volt így is, sőt,.
Fiatal volt, és kellett neki a pénz.Összefoglaltam a lényeget.
-
Graphics
Jómunkásember
Apacer.
Nincs köze az Apache-khoz. Ez olyan mint a Kingstone... -
ddekany
nagyúr
Amúgy valami kifejtés nem ártan az Apacher ezen a jóslatához. Mert felmerül az emberben, hogy csak szeretnék felhajtani a RAM vásárlást a mostani árak mellett, mondván most még relatív olcsó is... Vagy nem. Ki tudja.
-
ddekany
nagyúr
Ez lehet, hogy organikusan így lesz, hogy a rövid távú haszonlesőket hosszú távon leveri Kína. De elég szar kompromisszum ez, hogy így kell megregulázni a nyugati memória gyártókat. Mert amivel a kínai rendszer függővé tesz, azért esélyes, hogy sokszorosan meg fogsz fizetni később. Jobb lenne, ha Kína helyett a "nyugati" államok lépnének oda, hogy mától bizony minimum ennyit a konzumer piacra kell gyáratni.
-
ddekany
nagyúr
Mire gondolsz, hogy előírnád bármelyik cégnek, hogy köteles ugyanannyi terméket gyártani a következő évben, amennyit tavaly, függetlenül attól, hogy megveszik-e tőlük?
Nyugodtan lehet ám a memóriagyártókkal hosszútávú szerződést kötni: gyárts nekem 5 évig ennyi és ennyi memóriát, és ennyiért megveszem tőled. Ja, hogy azt nem, mert nem biztos, hogy én el tudom adni, vállalja az egész kockázatot a memóriagyártó. Tessék, itt a következmény, ha az egész kockázatot a memóriagyártó vállalja. Aztán mehet a sírás, hogy csúnya memóriagyártó.
Már nagyon rég minden közgazdász számára evidencia, hogy a rendszer jó működéséhez sok területen szükséges valamennyi állami szabályozás. A totálisan profit orientált kapitalizmus, és a totális állami kontrol ("kommunizmus") is rossz.
Manapság mindehol kellenek számítógépek, moblit telefonok, stb., és ezekbe mind kell RAM.
-
Skynet258
veterán
Értem, tehát akkor nálad van a kommunizmus ami rossz, és a kapitalizmus ami jó. A kettő között, ezeken kívül meg ne is legyen semmi. Great.

Plusz nincs innováció Kínában? Nézted a telefonokat? Autókat? Tévéket? Soroljam még?
-
Graphics
Jómunkásember
-
hokuszla
senior tag
-
mrzed
senior tag
Ugye, hogy kezded kapizsgálni... rengeteg közszolgáltatás mára már digitális alapú. Ha ez így megy tovább, már 4 gigás mobilokba se jut memória, vagy chip. Ne magyarázza már meg senki, hogy pár tucat piszok kapzsi kapitalista emberek milliárdjait vethetnek vissza akár egy évtizeddel is. Előbb, vagy utóbb helyre kell valakinek/valakiknek tenni ezt a helyzetet.
-
Dißnäëß
nagyúr
Hogy kicsit ON is legyek, lehet pont ellenkezője lesz jövőre: memóriapiac térdel, ahogy AI is térdel a nem olyan tempóban jövő eredmények miatt, így most akarják, hogy még többet vegyünk -> kiadnak egy nyilatkozatot a közelgő memória-apokalipszisről, jól betáraz a nép, jövőre meg ülünk és nézünk, hogy minden harmadannyi és dafuq.
-
Dißnäëß
nagyúr
-
poci76
aktív tag
Az ivóvíz közszolgáltatás, a memória pedig piaci termék.
-
sfefe
addikt
-
mrzed
senior tag
Mire gondolsz, hogy előírnád bármelyik cégnek, hogy köteles ugyanannyi terméket gyártani a következő évben, amennyit tavaly, függetlenül attól, hogy megveszik-e tőlük?
Nyugodtan lehet ám a memóriagyártókkal hosszútávú szerződést kötni: gyárts nekem 5 évig ennyi és ennyi memóriát, és ennyiért megveszem tőled. Ja, hogy azt nem, mert nem biztos, hogy én el tudom adni, vállalja az egész kockázatot a memóriagyártó. Tessék, itt a következmény, ha az egész kockázatot a memóriagyártó vállalja. Aztán mehet a sírás, hogy csúnya memóriagyártó.
Lehet igazad van, és meglehet ilyet tenni... hamarosan az ivóvíz is ilyen lesz, és a jelenlegi helyzetből kiindulva az is normális lesz, ha abból sem jut nekünk. Akkor is igazolod majd "őket", talán még tapsolni is fogsz nekik?
-
hokuszla
senior tag
értem a problémátokat
közben jövő héten lehet nem fog folyni a víz a csapból -
Lacika112
senior tag
Nem hiszem el hogy erre nincs szabályozás hogy kényük kedvük szerint más piaci szereplőket kinyírhatnak a saját profitjuk miatt, akik az általuk gyártott komponens nélkül földbeállnak......
Hogyne lenne, nem kell messzire menned, elég kinézned az ablakon. Dereng a "rezsicsökkentés"? A lakosság a piaci ár alatt jutott erőforrásokhoz, amit az állam csak részben akart finanszírozni, így a vállalatoknak adták drágábban, akik meg a termékeik megemelt árával 2x annyit beszedtek tőled mintha kifizeted a piaci árú rezsit.
Szerinted ez jó modell?
Mellékesen elég durva lenne ha közölnék velem ezentúl csak akkor mehetek pl a jól fizető xy-ont megjavítani, ha előtte anyagárba megcsináltam 10 melót. A jó irány inkább az lenne ha ezeket a memóriákat használó vállalatokat nem tunkolná a lakosság feleslegesen. Mikor ül mellettem a kollega és AI-t kérdezi hogy kell nokedlit főzni, meg pörköltet. Egy receptkönyv megoldaná, de ugye az milyen kőkorszaki már
-
Hegyirabló
veterán
Hahó, államok, Unió! Milliárd USD bírság és cégfeldarabolás! Abból majd érteni fognak.
-
Dißnäëß
nagyúr
én is így gondolom.

semmi szükség az erőltetett "fejlődésre". régen 300kb volt a számológép progi, most meg 300 mega. meg minden más is így járt. a dupla magos 1 gb memóriás alcatelemen szépen futott a rendeszer is meg viber is. most meg 8 magos kell 8 giga memóriával.
pc-nél ugyanígy. retekebb grafika, mint 15 éve, de csak 5090-nel fut normálisan, meg 16 magos procival.
nagy átbaszás-lehúzás az egész!Nem is fenntartható.
A közgazdasági modell sem. Olyan nincs, hogy minden erőforrás végtelen.
És papíron igen, a gyakorlatban olyan sincs, hogy szabad piaci verseny.Marx jól mondta, hogy a közgé arról szól, hogy a nagy hal megeszi a kis halat, tehát pista bá helyi termelő helyett egy Auchan fölöz. Csak utána nyilván betették egy skatulyába a Marxizmussal a csávót, de hogy totál 100%-ban hülyeséget beszélt volna mindig, nem gondolom.
Szvsz minden, ami termelés, az emberiség érdekében kellene, hogy történjen pénztől függetlenül, és a legtöbb, amit kapnának érte a benne részt vevők (az innoválók), a többiek elismerését. Lennének bőven, akik csinálnák így is, miközben a többi koktélozik a parton. Mert van, akinek a kutatás és a világ jobbá tétele a szenvedélye. Na de valszeg faszságokat beszélek, állítólag még jobbat nem találtak fel a kapitalizmusnál és demokráciánál, pedig kurvára kéne.
-
xuldar
addikt
Nem hiszem el hogy erre nincs szabályozás hogy kényük kedvük szerint más piaci szereplőket kinyírhatnak a saját profitjuk miatt, akik az általuk gyártott komponens nélkül földbeállnak......
Annyi ezzel a probléma, hogy ettől még nem tudnak többet gyártani, márpedig a kereslet nőtt meg drasztikusan. És még ezekkel a brutál áremelésekkel is versengenek egymással a vevők. Tehát ha olcsóbban adná, akkor sem jutna több azoknak a piaci szereplőknek, akikről beszélsz.
Nyilván senki sem örül, hogy ha esetleg betojik a ram, akkor ha szerencséje van, cserélik garban, rosszabb esetben visszaadják a vételárat, aztán mehet a boltba megvenni 10x annyiért, ha annyira kell... -
Narasim
senior tag
Én adnám.
Régen is bele kellett férni 64KB-ba (kevesebbe igazából) egy C64-en, vagy 640K/1M méretbe egy öreg 386-oson, oszt mégis volt könyvelés meg minden olyan, amire a világnak szüksége volt.
Elképzelem, hogy még 10 év múlva is csak DDR4-e lenne mindenkinek, a mai procikkal, stb stb stb. - szerintem teljesen élhető világ lenne, például megtanulnának az emberek (vagy AI-k) végre hatékony kódot írni, nem lenne egy pár füllel nyitott böngésző több giga RAM-ot faló, és még sorolhatnám estig.
Milyen kis peaceful élet lenne, hmm.
Amúgy ma is elkoktéloznék munkanélküliként, némi alapjövedelemmel egy kubai parton, mindaddig, míg nincs bűnözés, drog éssatöbbi.
Nem kell a yacht a többieknek sem, Bezos is szépen lecsücsülne mellém egy Cuba Libre-re és mutogatnánk a szomszédban labdázó csajokra, hogy azt nézd, de jó segge van.
én is így gondolom.

nagy átbaszás-lehúzás az egész! -
Dißnäëß
nagyúr
Én adnám.
Régen is bele kellett férni 64KB-ba (kevesebbe igazából) egy C64-en, vagy 640K/1M méretbe egy öreg 386-oson, oszt mégis volt könyvelés meg minden olyan, amire a világnak szüksége volt.
Elképzelem, hogy még 10 év múlva is csak DDR4-e lenne mindenkinek, a mai procikkal, stb stb stb. - szerintem teljesen élhető világ lenne, például megtanulnának az emberek (vagy AI-k) végre hatékony kódot írni, nem lenne egy pár füllel nyitott böngésző több giga RAM-ot faló, és még sorolhatnám estig.
Milyen kis peaceful élet lenne, hmm.
Amúgy ma is elkoktéloznék munkanélküliként, némi alapjövedelemmel egy kubai parton, mindaddig, míg nincs bűnözés, drog éssatöbbi.
Nem kell a yacht a többieknek sem, Bezos is szépen lecsücsülne mellém egy Cuba Libre-re és mutogatnánk a szomszédban labdázó csajokra, hogy azt nézd, de jó segge van.
-
Nergalos
aktív tag
Ilyen egyszerű lenne?
-
Nergalos
aktív tag
Elkéstek..
-
poci76
aktív tag
Amúgy az lenne kurvajó, hogy amikor lecseng ez az egész őrület, vagy legalább normalizálódik, akkor amikor újra a kis szar felhasználók felé fordulnak, hogy na sziasztok, ez és az a legújabb fejlesztésünk, meg tudjátok venni már holnap, jaaaj de szeretünk ám titeket, értetek vagyunk... akkor jól arconköpni őket, és nem venni semmit tőlük, rohadjon rájuk minden.
Persze hiú remény, de annyira jó lenne visszaadni ezeknek a szemét cégeknek, akik most jól telibeszarnak minket. Kajak szurkolok a kínai memóriagyártóknak, legyen eszük (és persze kapacitásuk), adjanak most meg minden létező modult a felhasználói piacnak, és később is tőlük fogunk vásárolni. Ezek meg akik most hátat fordítottak nekünk, egyék meg amit főztek.Jaja, lépj be a kommunista pártba, valósítsátok meg a proletárdiktatúrát az egész világon, és onnantól majd adnak jegyre memóriát mindenkinek, mindenki örülhet. Innováció persze nem lesz, de valamit valamiért.
-
poci76
aktív tag
-
Dißnäëß
nagyúr
Persze hiú remény, de annyira jó lenne visszaadni ezeknek a szemét cégeknek, akik most jól telibeszarnak minket. Kajak szurkolok a kínai memóriagyártóknak, legyen eszük (és persze kapacitásuk), adjanak most meg minden létező modult a felhasználói piacnak, és később is tőlük fogunk vásárolni. Ezek meg akik most hátat fordítottak nekünk, egyék meg amit főztek.Egyetértek, szemrebbenés nélkül vennék jó árú, jól működő, megbízható kínai márjákú modulokat bármikor a jövőben mondjuk egy Samsung-al szemben. Szopjanak lovat, szarjanak sünt.
-
Skynet258
veterán
Persze hiú remény, de annyira jó lenne visszaadni ezeknek a szemét cégeknek, akik most jól telibeszarnak minket. Kajak szurkolok a kínai memóriagyártóknak, legyen eszük (és persze kapacitásuk), adjanak most meg minden létező modult a felhasználói piacnak, és később is tőlük fogunk vásárolni. Ezek meg akik most hátat fordítottak nekünk, egyék meg amit főztek. -
kriszpontaz
veterán
-
tibaimp
nagyúr
Majd lesz még ez így se, akkor meg majd megy a sírás, mert jön az 5000%-os profit....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- pechman8: A Hangfal, ahogy én tapasztalom
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SK Hynix PCB01 2TB Gen5 SSD 14,000-12,000MB/s
- Sulikezdési akció!! Kishibás - HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD TOUCH 1 év ga
- Add el nekünk!Apple iPhone 17e/17/17 Pro/17 Pro Max/17 Air
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most további extra kedvezmények!
Mellékesen elég durva lenne ha közölnék velem ezentúl csak akkor mehetek pl a jól fizető xy-ont megjavítani, ha előtte anyagárba megcsináltam 10 melót.
De ezt sose fogják alkalmazni, mert a közjónak nem dolgozik olyan, akinek elég hatalma is van. Legfeljebb hazudik a céljáról.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)