Új hozzászólás Aktív témák
-
herion
csendes tag
Melyik platformon lehet majd aktiválni a kódot?
Who Let The Dogs Out?
-
Kotomicuki
senior tag
111k HUF-ért 6600 - legolcsóbb 8 GB-os - és 151k HUF-ért 6700-as - legolcsóbb PCIe x16-os - így már megérheti.
Kíváncsi vok, hogy vajh jó és szép hazánkban jár-e hozzájuk a kupon...A regisztrációdat véglegesen kitiltottuk a következő ok miatt: III.10.8 Üdvözlettel: PROHARDVER!
-
válasz
Kotomicuki #3 üzenetére
Alzán érdemes nézelődni, ha kupont szeretne az ember.
[ Szerkesztve ]
-
gaucho
tag
A címben szereplő kalandban 2 hete van részem egy XFX RX 7900 XTX formájában. Bár a 23.3.1verzio csökkentette pirosak felé kivetett dühömet, az említett új kártyánál jól jönne a jól megszokott zero RPM.
[ Szerkesztve ]
-
Rowon
őstag
Szerintem ez miatt egy rakás ember nem Hapróról fogja a VGA-t venni, hanem bótból.
"Azért vagyunk emberek, mert a csillagokat bámuljuk, vagy azért bámuljuk a csillagokat, mert emberek vagyunk?"
-
ttt
senior tag
A korábbi akcióról sem hallottam semmi olyat, hogy elért volna kishazánkba.
Mindegy, én pont két akció közt vettem, ráadásul még amd procit is, de csak távolról nézhetem, ahogy a haldokló nyugat olcsóbb árai mellett is akciózik. ÉS mi büszkén süllyedünk el a hajóval együtt.[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
Örülni fog a játéknak az a 10 ember, aki AMD videokártyát vásárol.
[ Szerkesztve ]
“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
Debilon
addikt
válasz
Kotomicuki #3 üzenetére
pl. alza-n jár
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Youri
veterán
A vállalat ingyen játékot kínál a Radeon RX 6000 és 7000 sorozatú VGA-k vásárlásán gondolkodó felhasználóknak.
hmm, kéne VGA, hmm…
Na, hol a game?RTX ON
-
rdmftw
tag
válasz
Sztyepadzso #7 üzenetére
igen, mivel a 6000-es szérián müködig a 0rpm igy a gonosz áemdé úgydöntött hogy a 7000-es szériában már nem lesz ilyen. semmiképp sem user error.
-
slmSIG
tag
"A vállalat ingyen játékot kínál a Radeon RX 6000 és 7000 sorozatú VGA-k vásárlásán gondolkodó felhasználóknak."
Én gondolkodni, gondolkodom egy 6600, vagy 6600XT -n.
-hol lehet jelentkezni az ingyen játékért? -
AxBattler
félisten
03.28-án jelenik meg a játék PC-re, és 04.15-ig tart a promóció. Az elég rövid átfutási idő, de legalább el lehet dönteni a tesztek alapján, hogy milyen erősségű VGA-t vegyen hozzá a júzer.
Eladó: i5-7600, i7-7700, i3-10105, ASRock B560M-ITX/ac, Crucial 2x8GB 3200Mhz DDR4, Alföldi Bázis mosdó, IKEA Hemnes tükrös szekrény, stb. ....................................................... "Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
válasz
Kotomicuki #3 üzenetére
Disztribútoroknál is kuponnal együtt szokták kínálni, amikor van valami nemzetközi promóció. Bízzunk benne, hogy a végfelhasználókig el fog jutni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A vállalat ingyen játékot kínál a Radeon RX 6000 és 7000 sorozatú VGA-k vásárlásán gondolkodó felhasználóknak.
- PALIT RTX 4070 Ti 12GB GDDR6X Gamerock Classic - Új, Bontatlan, Beszámítás, 3 év garancia - Eladó!
- KERESEK 3Dfx Voodoo videokártyákat, teszteletlenül, hibásan is
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- ASUS GeForce GTX 1660 Ti 6GB DDR6 192bit - Gari+Számla BeszámítOK!
- ASUS GeForce GTX 970 DirectCU II OC 4GB GDDR5 256bit - Gari+Számla BeszámítOK!
- Videókártya, Gigabyte R9 270 2GB 256bit dobozával
- Zotac Gaming Geforce Rtx 3070 Twin Edge OC White Edition
- NVIDIA RTX Quadro A2000 6GB GDDR6 videokártya garanciális 2024.02.11. A 2000
- PowerColor Fighter Radeon RX6600 8GB GDDR6 garanciális 2024.11.02 RX 6600
- GIGABYTE GeForce GT 1030 Low Profile D4 2GB GDDR4 64bit (GV-N1030D4-2GL)
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest