Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóhifi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
albi31
üzenetére
Szia! A helyedben én megnézném azt a készüléket
Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.
Ja megnéztem a leírásokat a linken én sehol nem találom a leírásban a dual aktive kifejezést.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
albi31
üzenetére
ööööö, szóval a "full active dual" az mi?
A "dual standby" a legtöbb két SIM-es készülék jellemzője. Itt ugye egyszerre csak egy egyik kártya aktív. A "dual active standby" esetében mindkettő az lehet, de ennek (fel)ára van. Mobilnetre bőven elég a sima készenlét. Ebben a variációban viszont nagyon széles a spektrum.MOD: Ja, már látom mire gondolsz. Hát ezek nem nagyon férnek bele a 40k-ba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ennyiért nem árulnak dual aktive készüléket. Mert ugye ha belegondolunk az egyszerre két GSM egységet jelent! Ahhoz viszont az az akkumulátor(1750mA) legjobb esetben főleg ha netezel 2óra üzemidő. Szerintem jó az dual standby-nak is csak szeretnek az eladók rendesen túlozni! A hazai "márkás" telefonoknál már az is nagy szám ha 2db sim foglalat van! Már ekkor megelőzik árban a kínai "márkás" és hát lássuk be frissebb fejlesztésű telefonokat. Én csak a kit sim-es telefonokról beszélek! mielőtt valaki félre értené.