Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
ezmivolt
üzenetére
Ha visszaolvastál volna, régebben írtam, hogy én is így használom. 1 hang SIM és 1 modembe való adat SIM.
Ha a hang SIM-en beszélsz, akkor addig az adat SIM szünetelteti az Internet kapcsolatot, tehát a Skype, Viber hívás nem tud bejönni, a hívó azt látja, hogy nem vagy online.
Ha leáll a hang beszélgetés, akkor visszavált az Internet aktív elérésre.
De a ZOPO ZP100-nál ehhez még az is kell, hogy a Settings / Wireless & networks / GPRS transfer prefer - beválasztani! (Enélkül foglaltat jelez a hanghívó felé!!!) Ettől függetlenül a Settings / Wireless & networks / Mobile networks / 3G service / Enable 3G -t kell aktiválni az adat SIM-re, mert másként tetű lassú a net.
Ha Skype vagy Viber beszélgetés folyik, akkor is becsöng az érkező hanghívás a hang SIM-en és fel lehet venni, de a VOIP kapcsolat megszakad.Azért nem hinném, hogy állandóan lesni fogod a VOIP befutását és aktív Internet elérésen leszel. Ez lezabálja az akkut.
Én szoktam USB kábelről tethering-gel üzemelni a laptopra, eközben órák hosszat aktív az Internet és hívható VOIP-n. És hangon is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPhone 12 64GB gyári független gyári akku 95%
- iPhone 12 64GB gyári független új!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Rampage SHIVA A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi