Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Pánik a memóriapiacon
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
válasz
fateless
üzenetére
Hidd csak el, amugy éjszaka toltam (fényerő szinte minimum), aszsony miatt nagyon kis hangerőn, de nem procievő gameval, hanem Triple Town és Tower Defense. Meglepődtem én is, lehet hogy hosszú távon nem igy megy, vagyis 40% alatt rohamosan elkezd csökkenni ki tudja... nem teszteltem még, de lehet most felnyomom 100%-ra aztán elinditok vmi youtube hd filmet max fényerőn wifi-n... az ugy jó teszt lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Windows 11
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest