Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzekeresPeti
tag
Feltelepítettem a Magiskot, de semmi nem változott. Gondolod, ha új ROM-ot telepítek azzal lesz egy biztonságos telefonom, amin bankolhatok? Egyébként nem akarok én olyan sok mindent bankolni vele. Pár Gránitos appot szeretnék, pl. azt, amivel állítani tudom a költhető pénz mennyiségét (ez önmagában egy biztonsági dolog), meg az ingyenes ISMS szolgáltatást, h kapjak értesítést az egyenleg változásáról. Plusz revolutoznék is. Ilyen teljesen mobilon intézett netes bevásárlásokat, meg bankkártya helyett telefonnal fizetéseket biztosan nem akarok telefonnal intézni. Az a baj, hogy még nem nagyon értek hozzá (ez életem első okostelefonja) ezért nem látom még át nagyon hogy mit kellene tennem.
-
Digitalpimp
senior tag
Én csak azt nem vágom, hogy ez a kukacoskodás miért csak a telefonokkal van?
Rootólt a teló, vagy nem is, de nyavalyognak az apk-k. Az senkinek nem fáj, hogy milyen asztali gépeken bankolnak az emberek? Ezer éve nem frissített, lopott-tákolt wines, biztonsági programoktól mentes gépeken meg lehet bankolni rendszergazdaként? Nem értem én ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M27UA 27 160Hz IPS UHD 4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Rootólt a teló, vagy nem is, de nyavalyognak az apk-k. Az senkinek nem fáj, hogy milyen asztali gépeken bankolnak az emberek? Ezer éve nem frissített, lopott-tákolt wines, biztonsági programoktól mentes gépeken meg lehet bankolni rendszergazdaként? Nem értem én ezt...