Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
molnardenes
üzenetére
Szia! Nem akarok semmit mondani! Ha az első hozzászólásomat nem csak elolvasod hanem meg is értetted volna akkor nem írnál ilyet!. Nem írtam direkt semmilyen gyártót! De te erőltetted utána a kérdést hát ott van a válasz!
(#134385) aytukabozs
Igen volt pár "occó" telóm de én legalább rájöttem, hogy merre kell indulni. Bár amikor megvettem őket mindegyik a cubot zászlós hajója volt.Viszont ami nagyon fontos!! a cubot one és a cubot x6 is a dobozból kivéve "romolás" nélkül használható volt! Aztán az egyiket a wc-be eljette aki megvette tőlem, a másikra pedig ráment egy autó........
Mindkettőt nagyon kedveltem. -
KamuMazsola
őstag
válasz
molnardenes
üzenetére
Sikerült életet lehelni abba a telóba? Vagy tényleg csak eredeti akkuval megy csak? Másik rommal tölti?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- World of Tanks - OFF topic
- Apple MacBook
- Anime filmek és sorozatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi