Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doongoo
addikt
válasz
wwenigma
üzenetére
Elolvastam még egyszer és ugyanaz a véleményem. Te is elolvastad, hogy én mit írtam? Nem írtam, hogy jó.
Ezt írtam:
"Inkább írja meg az a tapasztalatait, aki rendelkezik Honor 3C-vel és használta élesben navigálásra."
Azaz ne mi(én) mondjuk már meg, hogy milyen valójában, mert pl. nekem ilyenem nem volt még. Neked volt és próbáltad navigációra is? Csak azért írtam, mert nekem volt pl. Hongmim (MTK-s) és navigáltam is vele élesben (itthon, külföldön, országúton és nagyvárosokban is magas épületek közt) és semmi baj nem volt vele és nem kellett hozzá semmi esőtánc. Dobozból kivéve ment rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest