Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krinyo
senior tag
Én azt nem értem, miért veszi itt mindenki rögtön támadásnak, ha nem csak a kínai fostalicskákról van szó. Nem "Android dual SIM okostelefonok" a téma címe? Akkor elfér itt a Moto E Dual is, minden előnyével és hátrányával együtt.
Miért kell egyből fogást keresni rajta? Kinek az érdekeit sérti? Ráadásul olyan dolgokba akartok belekötni, amibe nem lehet, mert tény. Gyorsabb egy 6589-nél? Az. Antutuban 17000 felett csinál, a 4-magos 6589 meg 12000-et. Érzésre is gyorsabb. Jobb a GPS-e? Sokkal jobb. Kössetek bele a kamerájába, mert az az egyetlen gyenge pontja... ja az már megvolt? Akkor lapozhatunk.
Összefoglalom:
Előnyök:
- ideális méret, pont kézbe illő
- jó 4,3" kijelző, IPS, 960 x 540
- GG3
- jó akku (1950 mAh, két napos üzemidő)
- 1 GB RAM
- kétmagos, belépő szinthez tökéletesen megfelelő Snapdragon 200 (2 x 1,2 Ghz A7)
- brutáljó GPS Glonass támogatással (tényleg jó, gyorsan fixál és pontos)
- friss Android (4.4.2, frissül 4.4.4-re)
- garantált frissítés a következő főverzióra (Android L)
- kiváló WiFi, Bluetooth 4.0
- előlapi hangszóró (ez is előny)
- értesítési led (egyszínű)Hátrányok:
- nincs előlapi kamera
- a hátlapi fixfókuszos, minimum 25 cm távolságból készít átlagosan gyenge képeket
- nincs NFC, OTG (ez utóbbi nem biztos)
- két microSIM kell bele
- kijelzőből kiragadott gombok, amiket szokni kell (ugyanakkor kisebb tőle a telefon, egyszerre hátrány és előny)Többet nem is akartam erről elmondani...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest