Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
Sziasztok... még nem mostanában de szeretnék egy dual-SIM-es 4 magos legalább 1 giga ramos 4-4,5" WVGA-HD kijelző közti 200 dollár alatti telefont. az a baj hogy nagyon nehéz keresnem mert a leírásban megadottak közül csak egyiknél találtam szűrőt kijelző méretre pl.
ki mit ajánlana? tulajdonképpen volt kiszemeltem a Lenovo A820... de ebben nagy gáz hogy nincs fotó segédfény. eben az árkategóriában lenne jó ha lehet minél olcsóbban. hasonló tudás leddel.
a másik lehetőség hogy strapatelefont veszek de akkor azt csak később: Lenovo S750 a kiszemelt. de jobb lenne ha már vízálló egy teljes vízállót szerezni. nem csak olyat ami kibírja ha beleejtem 1-2percre.
ilyen ip68-at tud valaki ajánlani hogy melyik a bevált jó?előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gitáros topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB TiTanium Gray ! 1ÉV Samsung Garancia
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest