Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Gigabyte alaplap topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggg1
aktív tag
Ne csak azokat nézd meg, amiket linkeltem, hanem keress rá a cég honlapján! Abban az árkategóriában, amit megjelöltél, tehát 70 ezerig, rengeteg típus van: MyAudio, Prestigio, Atab, Media-Tech, Concorde, Acer, Gigabyte, Goclever, hogy csak egy párat említsek.
A MyAudio X5-ről van részletes magyar nyelvű teszt Prohardveren vagy hwsw-n, már nem emlékszem, de keress rá, Acerből, Gigabyte-ból, Concorde-ból, Prestigio-ból, Gocleverből kimondottan sok típus van, 3-5 féle márkánként, és elég erősek hardverben.
Persze ezek csak adatlapok, azért írtam be én is ide, hogy hátha van ezekkel kapcsolatban valakinek közvetlen tapasztalat vagy tanács, hogy melyik ajánlott valami miatt, vagy melyik nem ajánlott, mert mondjuk nem jó minőségű vagy sok gond van vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bloodborne (PS4)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Robotporszívók
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest