Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
Itt is szeretném elmondani mindenki előtt, hogy hatalmas köszönettel tartozom cappa72-nek, aki tanácsaival segített abban, hogy egy halott telefont visszahozzak az élők sorába.
Ráflasheltem egy nem rá való ROM-ot, és mivel tökös (és hülye) gyerek is vagyok, a Preloader-t és a DSP_bl-t IS flasheltem. Ezek után nem lehetett bekapcsolni a telefont. SPFlashtoollal vette fel egyedül a kapcsolatot akku nélküli állapotban. De ott mindig valami baja volt, hiába volt meg a cappa72 által KÖTELEZŐEN előírt négyféle eszközzel való gyári állapot lementésem...
Tanulság:
- PRELOADER és DSP_BL-t nem flashelünk, csak ha...
- KÖTELEZŐ megcsinálni mind a négyféle mentést
- először scatter from file - beadtam neki vlaamit..
- a megoldás az volt, hogy a prepare blocks for flashtool gombot megnyomtam az MTKDroidToolsban, előtte még kérte a Files.md5 fájl, elkészítette a !Files_to_Flashtool könyvtárat, majd azt már felnyomta a Flashtool (persze mintha ott is először köhögött, és talán a PMT-s scatter fájl kellett neki, nem a sima PMT kiterjesztés nélküli). Azért vagyok bizonytalan, mert nem írtam fel a lépéseket, úgy izgultam... éjjel 1/2 3-kor feküdtem, most meg szétrobban a fájdalomtól a fejem...- ezek után elindult a telefon, de nem lehetett használni, mert kínaiul valami jelszót kért az android felületen, és mintha csak segélyhívásra lett volna lehetőség. Pedig SIM kártya nem is volt benne.
- viszont volt egy CWM recovery fájlom, persze ez sem tökéletes, mert a képernyő el van benn csúszva jobbra több pixellel... ezt feltettem, csak a Recovery előtt hagyva pipát az SPFlashtoolban.- ezután már VolUp + poweron gombbal benne voltam a CWM-ben és ment és vissza a tegnap esti mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Formula-1
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest