Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
Én személy szerint nem ismerem, de a nevét láttam már többször.
Viszont nem nagyon olvastam helyi fórumozó személyes tapasztalatát sem (ha volt akkor átsiklottam rajta).
Érdemes talán külföldi fórumon vagy youtube-on utánanézni.
Néha valaki bevállal egy kevéssé elterjedt telót s beír pár sort róla teljesen váratlanul
de nagyon ritkán...
Annyit tudok mondani, hogy első ránézésre szimpatikus, de szerintem érdemes olyan (nem csak két magos) telót venni aminek van supportja vagy jók a külföldi tapasztalatok, ha erről nem találsz, lehet más felé kacsingatnék (mondjuk ennyi pénzért valószínűleg alapvetően működni fog, a GPS vagy igen, vagy nem, ha az mindenképp kell lehet érdemesebb "kipróbáltat", ismertebbet nézni, de ez úgy általános jó tanács, nem pont erre a készülékre).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 8700 16GB DDR4 512B SSD RX 6650 XT 8GB Zalman N5 OF ADATA 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
de nagyon ritkán...