Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok Fórumtársak!
Tegnap megérkezett a telefonom Kínából, melyet a dhgate.com-ról rendeltem:-)
Típus: Star Note 2 N9770
Tapasztalatok: Ránézésre szép, fogása: érezni rajta hogy van benne anyag bőven, próbáltam csavargatni, és nem recsegett sehol...
Kijelző Pixelmentes
Wifi: szuper
Videókat zenéket tökéletesen lejátssza.
A 3,5-es jack dugós a fejhallgató, mely remekül, tisztán szól!
Fényképezőgép, nappal kiváló képet készít, rengeteg féle effekt és beállítás van. gyorsan fényképez!
Nekem nincs összehasonlítási alapom hogy milyen gyors a készülék, de van egy tapasztaltabb kollégám aki szerint:" ki****odt gyors ez a kínai g***" igyekeztem szó szerint idézni!
Töltöttem le néhány játékot, amik akadás nélkül futottak.
Az akku tartóssága: egyenlőre egy napos tapasztalat, tegnap amikor megjött 79%-os volt, tényleg egész délután és éjszaka nyomkodtam(Wifi, Bluetooth, Játék, telefonálás,) és ma reggel az akksi 43%-os (ja és két db 3200-as akksi van)Negatívum: A gps-t nem tudom belőni! de még nem is töltöttem le semmi ismertebbet, csak ami gyárilag rajta van!
amit még nem tudok, egyenlőre egy sim kártya van benne! tapasztalatok később!
Kérdésekre szívesen válaszolok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M PRO i5 9600K 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB NZXT Source 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest