Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtr323
tag
Felraktam ezt a verziót is, de ennek 110803 a verziószámának a vége, tehát kicsivel "régebbi".
Ezt a Mobileuncle csapat piszkálta meg, de értelmetlen, javarészt kínai nyelvű saját felülettel megfűszerezve. A Market szerintem kamu rajta, mert semmilyen módon nem hajlandó csatlakozni a Google fiókhoz. Még annyi különbség, hogy az elején egy kis repülőgép hozza be a Lenovo logót...
Aztán visszatettem a tegnap esti verziómat, ez működik szépen. Ráadásul most már csak kb. 4 percembe tellett.
Még valami: nekem csak 32 bit-ről ment fel mindkét esetben, 64-nél nem volt hajlandó ezeket a flancos USB drivereket kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- Iphone XR világoskék szinben
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- HP 65W töltő eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest