Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Re!
Na még találtam egy bugot...
Ha a kezdőgépernyők számát nem beírom a beállításokban, hogy hány legyen, hanem manuálisan letörlöm, akkor ott marad, és a kuka fölött ottmarad, és csak a telefon resije után tűnik el.Valaki kérdezte, honnan, és hány nap.
Minidealról, 265$ (14ed kóddal) Singpostal, 29.én utaltuk, 31.én küldték, 6.án volt vámkezelve, de a magyar bosta nem a körzeti postánkba küldte valamiért, hanem egy másikba, ezért nem hozta ki a postás, és én mentem be érte miután kiderült hol is van. Szóval még így is hamar jött.Más... Yútyúbon hogyan nézhetek HD, vagy FHD vidiket? mert csak HQ-t enged.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Filmvilág
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Arc Raiders
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.31
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő