Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
Sziasztok,
Elmúlt hetekben nem volt időm sajnos olvasni minden hozzászólást. Ha jól látom, akkor időközben megjelent az UMI X2. Ez nekem is tetszene (mindenképp olyan telefont akarok venni, amiben 2GB RAM van), viszont eddig főleg Samsung Galaxy-k voltak, ahol megszoktam, hogy a home gomb középen nem csak érintő, hanem fizikai gomb (benyomható, felébred tőle a készülék). Most van egy céges Sony Experia J, ahol a hardveres gombok csak érintésérzékenyek, ez viszont elég zavaró, mert hozzászoktam, hogy a home gomb benyomására felébred a készülék (nyilván érintő gombos telefonnál ez nem játszik).
Szóval a kérdés, hogy van-e/lesz-e a közeljövőben olyan chinafon, amiben a kedvenc 4 magos MTK chipsetünk van, mellé adnak 2GB RAM-ot és van fizikai home gombja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
BP
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Iphone XR világoskék szinben
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest