Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
Jol raugrottatok erre a fizikai home-ra, pedig az csak a jo lenne ha reszben volt, aminel mar az elejen megjegyeztem, hogy ezeket sajnos valoszinuleg el kell engednem
Az alatta meg folotte levo lista az igazan meghatarozo. De tokre remlik amugy, mintha tegnap lattam volna valami huawei/honort, rendes home gombbal, majd browsercahe-bol visszakeresem.Igazabol ez fizikai home gomb es elso ujjlenyomat-olvaso egyutt jar, ha van fizikai home, akkor mar az ujjlenyomatot is ott olvassak jellemzoen, de ez sajna csak a Samsung sajatja, ok viszont automatikusan kiesnek az oled kijelzo miatt.
Atparticionalas: volt valaki, akinek elhasalt a partition manageres cucc, mert nem mindegy melyikkel csinalja az ember, en anno lementettem, meg kulon a filenevbe is iirtam, hogy ez a jo, egyszer meg kene, mert egy honap mulva utazom, aztan megint le kell venni valamit, hogy lehessen mobil boarding pass-om. (gyari soft, igy a scriptes reparticionalas nem jatszik). Csak ugye mivel alattam doglott mar meg V5 magatol, ugy, hogy nem is tudtam eletre hozni, pedig alaposan nekifekudtem, fosok ettol az atparticionalastol, mint a tuztol, egy tegla epp eleg volt ebbol a telobol
.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Az alatta meg folotte levo lista az igazan meghatarozo. De tokre remlik amugy, mintha tegnap lattam volna valami huawei/honort, rendes home gombbal, majd browsercahe-bol visszakeresem.
.