Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretknight
aktív tag
válasz
nyisziati
üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek.Ezek nem "out of box" készülékek,bár vannak kivételek.Az előző umi iron-omat is hónapokig szögeltem mire jó lett.Igaz,azóta másfél évig használtam hibamentesen.De az összes kínai telómmal így volt.Lehet ,mazohista vagyok,és ez egyfajta kihívás számomra
.
Visszatérve a mix-re , a szóbeszéddel ellentétben a kávák nem nagyon,sőt! Az iron-é jóval vastagabb oldalt,és hát ez a teló sokkal kisebb 5,5"-on és ez látható ,zsebben pedig érezhető.De nem kávamentes,ez hazugság a reklámokban.A súlya nem zavaró,és valóban minőség érzetet ad.És szép.Szerintem.De ez ízlés dolga.A rendszer nem gyorsabb mint az iron 6753 cpu-s rendszere,de ez szoftveres hiba,ahogy feljebb írtuk is.Az ujjnyomat olvasó abszolút rendben van,csak ritkán téved.A kamerával egyáltalan nem foglalkoztam,egyszerűen nem érdekel.Van egy komoly fénygépem csak azzal fotózok
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Apple iPhone 15 Pro 128GB , kék titán - 91% akku - hátlap repedt
- Apple iPhone SE 2020 64GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3552, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.