Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Épp ezért mondom, hogy még az Mi4i sem tűnik lényegesen gyengébbnek az Axon mini mellett, így nem gondolom, hogy bármi problémát okozna az Mi4c használata az Axon minivel szemben.
Mivel a két készülékház mérete (4i és 4c) egyforma, ahogy a kijelző is, az Mi4i-n pedig szinte az az OS volt akkor, ami az mi4c-n, ezért azt gondolom, hogy elég fair azt mondanom, hogy ha az Mi4i nagyjából megállja a helyét az Axon mini-vel szemben, akkor nem kell aggódnia az Mi4c esetén sem, így elég jónak tűnik kiindulási alapnak az összevetéshez.
Szerintem elég egyértelmű: ha a B20, fém ház, ujjlenyomatolvasó kell, akkor Axon mini, ha az ismert rendszer, rendszeres frissítés, akkor is egyértelmű, hogy akkor meg az Mi4c. Persze ha játékra kell, akkor is a 4c, de a játékok terén semmi tapadsztalatom, azt meghagyom a gyerekeknek.Miért ne használja egyébként európai ember az Mi4i-t? Erre komolyan kíváncsi vagyok. Nagyon jó és stabil az international rom, mint a többi Xiaomi-nál, épp ezért szeretik is az emberek. Én többeknek ajánlottam az Mi4i-t, és még senki sem panaszkodott miatta, ezért kérdem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest