Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
Tegnap -vásárlás előtt- felmentem a http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-huawei-p9-lite weboldalra, megnézni, hogy 2SIM-es és 3GB/16GB-s a készülék. A weboldal szerint igen. Telekomnál az eladó azt sem tudta, hogy a Huawei-t eszik vagy isszák, nem hogy azt, hogy kétkártyás-e a készülék, vagy hogy mennyi a RAM...hát szomorúan vettem azért tudomásul, hogy egykártyás (vagy kétkártyás de szolgáltató által tiltott SIM2) és 2GB RAM/16GB...(nem dühöngtem, mert "anyának" jó lesz az eddigi 1GB/8GB helyett, de azért mégis)...tudtam hogy 3 féle változat van belőle VNS-L21, VNS-L22, VNS-L31, de eddig azt hittem mind 2 kártyás és mind 3GB...és csak a B20 tudása-nem tudása a különbség...hát nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Linux kezdőknek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Synology NAS
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő