Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Surda-

őstag

válasz WOT-H-A-C #117805 üzenetére

Na,te már közelítesz :)
    A csodát természetesen átvitt értelemben értettem,szerintem te is tudod.
    A jó kamera nem jelent mindenkinek mást.
    A jó kamera azt jelenti,hogy jó képeket lehet vele csinálni :)
    Attól még,hogy Józsinak a szar is jó, nos attól még amit ajánl az nem jó kamera,egyszerűen téved Józsi.
    Ezt csak arra írom,hogy ez egy igenis megfogható dolog és nem relatív.
    Ilyenkor az,akit a kamera nem érdekel, egyszerűen ne írjon,ugyanis nem ért hozzá,nem érdekli, azaz a kérdésemben nem érintett.
    Az iphone-t a jó kamerára hoztam példának, mert felmerült egy kérdés, mely így hangzott:

"Egy gombostűfej méretű nyíláson bejutó fényből értékelhető fényképet csinálni?..."

Erre a mondatra írtam példának.
    Nem, nem két sismes, nem is mondtam sehol!
    Sőt, megelőzendő a problémákat (sajnos nem sikerült), odaírtam ezt is:

"Igen,tudom,hogy az drága,de az nem igaz,hogy ne lehetne jó képeket lőni mobillal."

Sajnos ezt is hiába.

A nagy tudású kollégáid sajnos egyszerűen nem tudnak szöveget értelmezni.
    Ezt nem bántásként írom,ezen lehet fejleszteni,esetleg érdemes rá a későbbiekben odafigyelni.
    MILC és DSLR kamerákat sem én hoztam fel:

"Sztem a bevállalható, minőségi fénykép valahol a MILC -nél kezdődik."
    (#117770) Somatom

Erre is válaszként írtam csupán,hogy nem praktikus ezeket cipelni, nincsenek mindig kéznél,ellentétben a mobillal.
    Érdekes,hogy azok vannak a legjobban megsértődve a "személyeskedésen", ami szerint nem tudnak szöveget értelmezni,akik a magas lóról úgy kezdik a mondókájukat,hogy:
    " aki látott már fényképet az tudja miről beszélek"
    "Volt már a kezedben fényképezőgép?...mert ha lett volna, nem beszélnél úgy "
    A másik hlyének nézése nem személyeskedés, csak mikor szólok,hogy nem ezt kérdeztem és ha lehet ne írjátok le többször,hogy vegyek 6S-t :D
    Részemről befejeztem a többiek miatt nem szeretnék offolni, csak próbáltam a lehető legegyszerűbben leírni az álláspontomat. Ennél nem tudom jobban, konkrétabban leegyszerűsíteni.

Új hozzászólás Aktív témák