Hirdetés
- Hobby elektronika
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
Hali!
Ezek a kínaiak tényleg hülyének nézik az embert....
Ebay-ről rendeltem egy tempered glass-t az asszony Meizu Metal telefonjára.
Be is futott az áru. Egy kis probléma van vele, hogy rohadtul nem jó a méret. Nem "ragasztottam" rá, csak mellé tettem.Ebay-en írtam is tört angolsággal az eladónak:
"I Ordered a tempered glass for Meizu Metal. I get it today, but the item does not fit in size, see the photos I attached. (There is one centered, and one right side pass image, you can see the different on the left side of the screen) The tempered glass in this size is smaller a lot than the phone itself. This tempered glass is not for MEIZU METAL."
Erre jött a válasz:
"hi dear buyer ,please don't worry i think the item have right ,you can Put it in the same last one photo place as him. You can put the product in turn posted up, mark (1) is Paste. This product is correct, use no problem, you can try it ,ok? You can also see how the tutorial is operating, Http://v[]youku[]com/v_show/id_XODI1Mzc4ODI4[]html please don't worry ,if you fail i will send you a resend or refund ,i am a responsible seller ,ok? thank."Most én értem félre vagy tényleg azt írta, hogy ez a jó méret és tegyem rá nyugodtan???
Nyissak egy PayPal vitát azt jónapot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 17 Pro Max / 256GB / Több színben / Gyári kártyafüggetlen
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest