Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
faresz5
üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ezek olyan cégek, amiket a Zopo hoz létre, amikor kihoz egy olyan típust, amiből szerinte nagyobb mennyiséget tud értékesíteni az adott régióban, de hivatalosan nincs köze hozzájuk. Ezek egy ideig tolják a kütyüket jó, helyi feltételeket ígérve és közben sztem még az adóval, vámmal is trükköznek. Majd, egyszer csak nyom nélkül eltűnnek, a Zopo meg sajnálkozva teszi szét a kezét, hogy ő nem tud mit kezdeni ezzel a helyzettel, hiszen ő nem ígért EU -s garit, meg EU -s szervízhátteret. Azt egy tőle "teljesen független" kereskedőpartnere ígérte, ami viszont sajnos, jogutód nélkül megszűnt. Természetesen a készülékre érvényesíthető a gyárí gari.... Kínában. Te mit írtál, hogy miért döntöttél a Zopo mellett? Hát, sztem pontosan ezért csinálja ezt a Zopo. Ügyes trükk.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy Z Fold 4 eladó
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest