Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóhifi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
falabu88
aktív tag
Ma vettem egy UMI Iron-t, LG G3-at cseréltem le rá, tesómnak kellett sos-ben egy telefon, én már untam illetve nem szerettem, és szerettem volna kipróbálni egy "noname kínai" telefont is. Megláttam a hírdetést, megtetszett az ár illetve a mellékelt hardveres leírás, kicsit utána olvastam neten, majd elmentem, meglestem élőbe, és megvettem. Első nap utáni tapasztalatom teljesen pozitív, G3-al tudom összehasonlítani.. Szebb a kijelző, akadásmentes működés (ami g3-nál gyári rommal nem volt meg), és ami talán a legfontosabb nekem, 2,5 óra kijelzőidővel 50%on volt az akksi, úgy, hogy letöltés, appok beállítása, nyomkodás végig. A G3 gyári rommal 2-2,5óás kijelző idővel már töltőért kiabált nállam. Igényes csomagolás, egyetlen negatívum az 1A-es töltőfej, nem igazán értem ekkora akksihoz miért ilyen gyenge a töltőfej.. viszont az usb kábel a legjobb amit valaha tartozékként láttam, prémium gyártóknak is lenne mit tanulni a kicsiktöl.. Remélem ilyen felhőtlen marad a kapcsolatunk ezután is, mindenesetre nagyon kellemeset csalódtam, felül sikerült múlni az elvárásaimat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest