Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bupemko
senior tag
válasz
bupemko
üzenetére
Hétvégi családi program miatt kicsit csúszik a Zopo ZP330 értékelés.
Első meglepetés az volt, hogy MTK Droid Tools nem ismerte fel (mint kiderült 64-bites CPU-kat nem támogat, ebben meg ugy 6735M van). Így viszont nem tudtam flashtools readback mentést készíteni, mivel korábban a Jiayu F2-höz MTK Droid Tools segítségével készítettem scatter-t...
Szerencsére Cappa72 adott egy jó ötletet, miszerint keressek Needrom-on hivatalos ROM-ot (ezt találtam is itt meg itt) és abból vegyem ki a scatter-t. Összesen 6 ROM található Needrom-on jelenleg, Deltawalker szerint mindegyikben ugyanaz a scatter van, ide ki is tettem, ha esetleg valakinek kell a jövőben).
Szóval jelenleg mentés folyamatban.
Anyagminőség szerintem rendben van, picit nyomkodtam eddig, gyári cuccokkal elég gyorsnak tűnik eddig. Többit majd mentés után.
Update: pont posztolás előtt a linkek begyűjtésekor vettem észre, hogy van egy új ROM, mégpedig ez. Közben úgy látom, hogy ez ugyanaz, mint a már korábban linkelt 2015.07.02-es update.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő