Hirdetés

2017. október 17., kedd

Hozzászólások

(#2303) dcenter


dcenter
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Próbálta már valaki az audiohack dolgokat? Például erről az oldalról: http://androidaudiohacks.com/

A pulse mini hangminősége egyszerűen kritikán aluli fülessel, egy 2ezer forintos mp3 lejátszó jobban szól. Szóval szerintetek lehet bármilyen eredményt elérni valamilyen módszerrel?
Elsősorban hangerőnövelést szeretnék, mert egy tömött 7es buszon már nem értem, ami szól:).. Másrészt az mp3 lejátszást szeretném valahogy hangszínezni.. tudom, hogy nem támogatják a programok, nem is váltogatni szeretném a preseteket, hanem szimplán egyszer belőni egy normál, élvezhető hangképet és nyugodtan használja azt minden program, legyen az az alapérték. Mert amúgy pl a rádió élvezhetően szól,de amint bármilyen hangfájlt játszok le, egyszerűen K.O...

Szóval ha valaki ügyködött már ezekkel, elmondaná a tapasztalatait? Mert így az all-in-one eszköz funkciója elveszik sajna a telefonnak számomra:(

(#12157) atillaahun válasza St3ven (#12149) üzenetére


atillaahun
(PH! kedvence)

A kijelzett telefonszám hiányát nem érzem akkora hátránynak, esetleg üzleti körökben. Tudom, hogy van aki eleve fel se veszi ha ismeretlen számról hívják, főleg még ha titkos (gondolom akként jelenne meg) is, de szerintem ezt azért nem csinálják olyan sokan.
A hangminőség már tényleg aggasztóbb dolog, de a program által használt tömörítési arányon/módszeren kívül még mitől függhet?

Ahogy nézegettem a szolgáltatókat még mindig a túlforgalmazási díjas mobilnetek vannak többségben, egyedül a Tré tűnik korrektnek e tekintetben, ők mintha ha az összes csomagukra megszüntették volna.

Ami a 100 megán túli telefonálást illeti szintén érdekes a dolog, mert ugye általában 32 kbit/s-re lassítanak hivatalosan, ami 4 kbyte/s-et jelent. Ha a Fringe 10 MB-ot, tehát 10.000 kbyte-ot eszik óránként, akkor percenként 167-et, másodpercenként, pedig közel 3 kbyte-ot, ami még ugye korláton belül van. Bár ez nyilván egy nagy átlagot jelent, így nehéz megmondani, hogy az esetleges csomagméretbeli ingadozások milyen mértékűek lehetnek, és mennyire befolyásolják a hívás minőségét.

Más.
AnySoft legújabb verziójában úgy tudom már nem lehet kikapcsolni a dupla érintéses ékezetes betű írást, régebbiekben mintha még választható lett volna.

Skype-olni én általában fülhallgatóval szoktam a Blade-emen, egyébként tényleg csak kihangosítani lehet. Az egyetlen dolog, amit nagyon szerettem benne, hogy a Blade alap tárcsázóval keményen elbaszott mikrofonját olyan szinten felerősítette, hogy még egy méterrel is tisztán lehetett hallani mit mondok normál hangerővel.

[ Szerkesztve ]

(#15720) Mr X


Mr X
(PH! kedvence)

Üdv!

Létezik valami app, amivel megoldható, hogy kikapcsolt screen mellett a hangerőgombok hosszan nyomására léptessen a zenelejátszó?

CyanogenMod romokban ez be van építve, de egyéb romokban nem találtam ilyen lehetőséget, viszont számomra elég fontos lenne.

Tudom, használjak CM-et, de szeretnék mást is kipróbálni. :)

(#16820) spiritex


spiritex
(PH! kedvence)

Sziasztok!
Az Android -számomra- legidegesítőbb sajátságára, a "slider"-re, vagyis az elhúzós képernyőzár, ill. hívás fogadás, megszakítás kezelő lecserélésére szeretnék valami jó megoldást!
Számomra rettentően bosszantó, hogy az ujjunkat úgy kell elhúzni jó 3-4 cm-nyi távolságon, hogy közben még véletlenül se emeljük azt fel, mert kezdhetjük előlröl a próbálkozást. Nem beszélve arról, hogy egy kézzel véghezvinni ezt már-már zsonglőrmutatványnak számít, viszont nem mindig áll rendelkezésünkre mindkét kezünk, ami ugyan könnyít a dolgon, de mégsem eleget.
Mivel aztán a Samsung-okban, legalábbis az én galaxy 551-emben és a párom galaxy gio-jában sajnos nincsenek dedikált híváskezelő gombok, kellett valami megoldás rá a slider helyett, mert mindig akkor sikerült a legtöbbet molyolnom vele, amikor a legsürgősebb lett volna felkapnom a telefont.
Kipróbáltam az EasyCall-t, de nem ajánlom senkinek, mert random-szerűen működik, hol megjelnnek a virtuális gombok a kijelzőn, hol nem, ráadásul van kb. 1-2 másodperces késés a csöngés, és a gombok megjelenése között. Aztán rátaláltam a ShakeCall-ra, ami egy rándítással felveszi a csörgő telefont. Az érzékenységét természetesen lehet állítani, de sajnos nem lehet külön-külön állítani a hívásfogadásra és hívás befejezésre, ezért ki kellett kapcsolnom a hívás befejezése opciót "shake"-el, mert többször akaratomon kívül megszakította a vonalat. Így aztán csak hívásfogadásra használom, arra tökéletes.
De ha valaki tud olyan ingyenes app-ot, ahol akár jól működő virtuális gombokkal, akár a fizikai hangerő gombokkal történik a hívásfogadás (mert letenni ugye le lehet a ki-bekapcsoló gombbal), azt szívesen venném. Köszi előre is!

Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?

(#17247) helixP válasza Met (#17242) üzenetére


helixP
(PH! kedvence)

Astro Player is füles bedugásra indul + a hangerőgombokkal tudsz számot léptetni + EQ.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S5 tartozékok és egyéb eladó dolgok. Eladó dolgaim: http://hardverapro.hu/tag/helixp

(#17260) helixP válasza hdman (#17254) üzenetére


helixP
(PH! kedvence)

Úgy megy, hogy először lock screen-t állítasz és aktív lockscreen mellett hosszú nyomással vált számot. Tehát: zsebbe van, nyomsz egy gombot (pl bill-zár), majd hosszan hangerő.
Van asszem rajta rázogatós is (de hogy minek? :) )

Samsung Galaxy S5 tartozékok és egyéb eladó dolgok. Eladó dolgaim: http://hardverapro.hu/tag/helixp

(#18567) Mauzes


Mauzes
(őstag)

Üdv!

Ez a fajta dock ez egy konkrét launcher-nek a sajátja vagy rávarázsolható pl. az én ADW-mre is?

Valamint, van-e olyan zenelejátszó, ahol a fizikai hangerőgombbal lehet elindítani, leállítani, zenét? CM7 alatt már tudok számot váltani a gombokkal, de valami olyasmi kellene, amivel lehet kombózni a hangerő/számváltás/számindítás beállításokat...

[ Szerkesztve ]

(#18869) Keresztapper válasza vacs (#18816) üzenetére


Keresztapper
(senior tag)

MortPlayer, PowerAMP

Hangerő fel hosszan nyomva következő, hangerő le hosszan nyomva előző szám.

(#18891) Verhóó


Verhóó
(tag)

Helló srácok!Olyan zene lejátszót keresek a Motorola Defy-ra, amivel lehet programozni a hangerőgombokat is. (számot szeretnék velük váltani, mert nem gyári headsettel használom, nincs felvevő gombom)

(#19056) Verhóó


Verhóó
(tag)

senki nem tud olyan zenelejátszót amiben a hangerő gombokat lehet programozni?(hosszan nyomnám számot váltana)

(#19165) dokee78 válasza Verhóó (#19155) üzenetére


dokee78
(PH! félisten)

Feltettem kipróbáltam és nálam vált számot a hangerőgombbal.
Viszont ha a háttérben fut akkor nem.

WoWs: D3m3nt0r_HUN // WoT: D3m3nt0r_HUN *** GTA Online: dokee78_2

(#19252) Verhóó


Verhóó
(tag)

nekem semmi nem változott a marketben.Mi a különbség az új és a régi között?
még mindig nem tudom beállítani az astro playerben a hangerő gombokkal történő számváltást..

[ Szerkesztve ]

(#19419) Luissimo válasza TRob1 (#19417) üzenetére


Luissimo
(PH! addikt)

Hmmm.
egyébként, melyik az a csudalejáccópogrom, amivel lehet számotléptetni a hangerő gombbal ?
(és akkor mivel állítja a hangerőt, a kikapcsoló gombbal ??)

ÉLJEN GERŐ, A HANGERŐ !!

EGYBAJ VAN AZ OKOSTELEFONNAL.
AZON IS UGYANAZOK A HÜLYÉK HÍVNAK FEL !! :))

(#19423) hr2 válasza Verhóó (#19385) üzenetére


hr2
(őstag)

Milyen telód van?
Ha a telódra létezik CM ROM és ha felteszed akkor ha röviden nyomod, hangerőt vált, ha hosszan akkor számot. (és bármilyen lejátszóval)

[ Szerkesztve ]

(#19424) domerator válasza hr2 (#19423) üzenetére


domerator
(PH! kedvence)

Sajnos emberünk az alapokkal is kínlódik, mint malac a jégen... :W ne is mondj neki ilyet, hogy tegyen fel CM-et... :( :(

Valahol sajnálom... felajánlottam neki, hogy segítek személyesen, de marha messze lakik Budapesttől...

Valahol a lakhelye környékén kellene találnia egy fórumszakit... (bár utána nincs menekvés addig, amíg számot nem tud váltani valahogy a hangerőgombokkal...) :Y

Ja... Defyje van...

[ Szerkesztve ]

Beam me up Scotty! ... iPhone7 128GB, Watch Series2, AirPods, iPad Mini 2 iOS 9.3.5

(#19433) helixP válasza Verhóó (#19432) üzenetére


helixP
(PH! kedvence)

Astro playerben először be kell állítanod, hogy legyen lock screen. Hogy aktiváld a lock screent, a zsebedben nyomsz egy gombot (mindegy mi az, csak ébredjen fel rá a kijelző) majd hosszú hangerő nyomással megtörténik a számléptetés.
Próbáld ki, sikerülni fog.

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S5 tartozékok és egyéb eladó dolgok. Eladó dolgaim: http://hardverapro.hu/tag/helixp

(#19459) aggleány válasza Verhóó (#19432) üzenetére


aggleány
(PH! addikt)

Persze, elvárható egy autótól, hogy kanyarodjon, de anélkül nem is lenne autó. Ez meg anélkül is telefon, hogy lehetne a hangerőszabályozóval számot léptetni. :K Én nem hallgatok zenét a telefonon, úgyhogy nem tudtam segíteni. :( Sajnos nem tud mindent a rendszer, de azért mi itt szeretjük, a hiányosságaival együtt is. Ha nem szarozod magát az androidot, szívesen segítünk.

szasanyi

Vannak olyan alkalmazások, amik hagynak szemetet, mások nem. Az én telóm nincs rootolva, tehát csak a memóriakártyát látom, de ott van már pár dolog, aminek az alkalmazását eltüntettem. Részemről úgy oldom meg, hogy ha törlök egy progit, akkor rögtön utána megnézem a kártyát is, és ha hagyott valamit, kitörlöm azt is. Nem a leggyorsabb, nem a legegyszerűbb, de megfelelő alkalmazás híján egyelőre számomra a legjobb módszer.

Most van nálam teszten egy SGS Plus. :D Megnyugodtam, nem ajánlottam Neked vacak kütyüt.

[ Szerkesztve ]

(#19521) elfelejtette válasza Luissimo (#19519) üzenetére


elfelejtette
(PH! kedvence)

Hangerő gombbal úgy léptetsz, hogy hosszan nyomod, úgy ugrik az előző/következő számra, tehát hangerőt állítani nem folyamatos nyomással, hanem szaggatott kis nyomogatásokkal állítasz.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Lenovo A820

(#20851) petipetya válasza sssz (#20830) üzenetére


petipetya
(PH! nagyúr)

Ha jól látom, akkor be lehet állítani azt, hogy a zenelejátszás közben a hangerő gombokkal léptesse a számokat. Nem hallgatok zenét, de mintha valaki keresett volna ilyen lock progit.

Kipróbáltam, csak a hangerőt állítja.

[ Szerkesztve ]

http://mowned.com/petipetya

(#22304) hunfatal


hunfatal
(PH! félisten)

Használ valaki PlayerProt? Be lehet valahogy állítani hogy a hangerő hosszan nyomására számot váltson? Lejátszófüggetlen megoldás is érdekelne.

http://goo.gl/gd6Zi5

(#22343) dokee78 válasza V.Stryker (#22342) üzenetére


dokee78
(PH! félisten)

Statusbar eltűntetve már csak a másik 2 maradt,de az szerintem majd az újabb verziókban lesz.

-a hangerőt ne lehessen állítani zárt állapotban
-az órát 24h formátumban tegye ki

Viszont számomra az eddigi legjobb lockscreen app.

[ Szerkesztve ]

WoWs: D3m3nt0r_HUN // WoT: D3m3nt0r_HUN *** GTA Online: dokee78_2

(#25757) hunfatal válasza jegenye77 (#25726) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

PowerAMP, PlayerPro. Én most az utóbbit használom, mert a lockscreenjét bekapcsolva képes arra, hogy a hangerőgombokkal számot váltsak. Meg van benne shake funkció is, a PowerAMPból ez is hiányzik.

(#25755) Fehércápa: Vedd PC-n, az mindig ok.

[ Szerkesztve ]

http://goo.gl/gd6Zi5

(#26113) hunfatal válasza Fehércápa (#26072) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Timerrific, ingyenes. :)

(#26077) beci: Opera Mini, 3G Watchdog

(#26090) jer1cho: PlayerPro mert a lockscreenje tud hangerőszabályzóval való léptetést, és van a lejátszóban shakinggel számváltás is.

PowerAMP mert szép a felülete, de se shaking se számléptetés. EQ mind a kettőben van, szerintem a hangminőség is egyforma, jó lejátszó mindkettő.

Aztán szokták még ajánlgatni a MixZinget és a MortPlayert, esetleg megnézheted a Winampot (szerintem egy fos, de ez magánvélemény), vagy az NRG Playert is (ez szintén fizetős, elvileg ez is tud hangerőszabályzóval való számléptetést, de bugos).

(#26095) ko9: Na ezt én sem ismerem, meglesem. :)

[ Szerkesztve ]

http://goo.gl/gd6Zi5

(#26710) porse válasza kerxy (#26706) üzenetére


porse
(senior tag)

Én az ubermusic ot használom, nem tud semmi extrát, de nekem tetszik.. wp7 kinézete van a menüjének. cm7 miatt tudok számot léptetni hangerőszabályzóval, és a hangerővel sincs gond így, tehát nekem semmi extra funkció nem kell.. De megnéztem neked lehet állítani, hogy megálljon a mappa végén, de szerintem a legtöbb lejátszó tudja ezt.

k850

Amik elhangzottak azok nem ingyenesek..

[ Szerkesztve ]

... szerintem.

(#28165) St3ven válasza hunfatal (#28163) üzenetére


St3ven
(PH! addikt)

Na látod nekem a "duplatapi zoom" állíthatósága az egyik legfontosabb, mert Opera Minin is azért nem szeretek teljes nézetben böngészni, mert eszetlenkednem kell a nagyító ikonokkal, ha a számomra kényelmes nagyítási értékre akarok állni.

Meg nem tudom pl. a hangerő gombokat scrollozásra használni, ami miatt mindig balra-jobbra csúszik a kijelzőn megjelenített tartalom.

Az Opera Mobile-lal kapcsolatban pedig már kifejtettem, hogy mi nem tetszik, bár tudom, hogy nem volt tegnap sem meggyőző, de én már csak olyen vagyok, ha a Boat tudja 2 megával azt, amit az Opera Mobile 22 megával, akkor nem kérdés, melyiket használom. :D

"Ultimate Windows Phone megoldás: factory reset" 😈

(#31308) nagyvixi


nagyvixi
(kvázi-tag)

El vagyok kicsit keseredve.Ma reggel idefele a munkába jövet hallgattam zenét,igaz teljes hangerőn és fél órát neteztem facebookoztam vele,az aksifigyelő fent meg mutatta számokban hogy 99-98-97-96-6-95-94...percenként ment le egy százalékot..1 óra utam során 80 százalékos lett az aksi,ez nagyon durva..pedig semmi nem zabálja jogtalanul a telefonom aksiját,android assistant 17-el néztem,igaz a powerampnál 42 százalékot irt,mert az fogyasztja a legtöbbet,utána meg a kijelző vagy net gondolom,de hát akkor is...ez jó igy?

(#32768) csl1982


csl1982
(tag)

Sziasztok,

olyan alkalmazást ismer valaki, amivel lehetne rögzíteni egy gombnyomás sorrendet (fizikai gombok), és azt végignyomva lockscreenen lehetne hívást kezdeményezni?

Pl. power gombra előjön a lockscreen, és 3x hangerő le/fel-re egy megadott számot hívna.

Köszi

(#32985) hunfatal válasza k850 (#32969) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Pl. jobb az eq (ha felrakod a dsp packot), tud hangerő gombbal léptetést, ha aktív a lockscreen, rázással is lehet számot léptetni, dalszövegkeresést (bár azt lehet, hogy ez is tud, annyira nem figyeltem), és nekem szimpibb a felülete is, de ez szubjektív.

(#32973) domerator: Használj go launchert :)

[ Szerkesztve ]

http://goo.gl/gd6Zi5

(#33423) TRob1 válasza dokee78 (#33420) üzenetére


TRob1
(PH! kedvence)

Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.

(#33416) hunfatal:
Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg :D). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit :( (na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell :D).

ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg... :))

[ Szerkesztve ]

¤ Használjatok OneDrive-ot, mert nagyon jó (ingyen tárhely): https://onedrive.live.com?invref=dde248c30c91b859&invscr=90 ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤

(#33424) dokee78 válasza TRob1 (#33423) üzenetére


dokee78
(PH! félisten)

Nekem sajna nem megy a számléptetés a hangerőgombokkal. :O

WoWs: D3m3nt0r_HUN // WoT: D3m3nt0r_HUN *** GTA Online: dokee78_2

(#33828) hunfatal válasza F-ECT$ (#33809) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Én már megvettem a PlayerPRO-t :)

(#33811) punky10: Ha gomb nélküli headsetet használsz, akkor mivel váltasz számot? Én a hangerőgombokkal való léptetésről beszélek, nem a headset gombjáról, nekem sincs gomb a headsetemen, ezért kell, hogy a hangerőgombokkal válthassak számot. A shakinget én sem használom, ki lehet kapcsolni. Nagyon jó a PowerAMP, de állandóan a képernyőt buzerálni számváltáshoz idegesítő. Gestureöket is tud a PlayerPRO. Félre ne érts, semmi gond a PowerAMP-pal, sőt, csak annyit mondtam, hogy nem a legjobb. Mivel hogy egyik sem a legjobb, van, akinek ez jön be jobban, van akinek az. :) Egyébként nem értem miért nem tud hangerő gombokkal léptetni, kb 10-15 perc (ha lassan gépel a fejlesztő) leprogramozni a lockscreenre.

[ Szerkesztve ]

http://goo.gl/gd6Zi5

(#35488) twine


twine
(PH! addikt)

Sziasztok....
Beütöttem a keresőbe hogy unlocker,,,de érdemi infót nem találtam,,,
Lassan lejár a PowerAmp trial időm, és gondoltam megveszem mert megtetszett!
Soha nem vásároltam még "unlockeres" progit....MIre lehet számítani? Vásárlás után gyakorlatilag észre sem veszek semmit, és nyitva lesz a PowerAmp, vagy valamit azért okoskodni kell az "unlockerrel"?
A másik kérdésem,,mert sajnos nem volt időm elmerülni a poweramp mélységeiben,,,
Hangerőt csak a "vol./bal. menübe" való belépéssel tudok változtatni(illetve természetesen a hardware-es volume gombokkal) vagy van ennek valami egyszerűbb formája is a főképernyőn?
(én nem találtam :( )
Köszönettel
:R

[ Szerkesztve ]

Phantom Pilot

(#37498) VMatteo


VMatteo
(őstag)

Melyik zenelejátszó program tud lezárt képernyőnél számot váltani hangerőgomb nyomással?

Tisztelet a Gépésznek!

(#39270) hunfatal válasza Fehércápa (#39249) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Ők a google szinkronról beszéltek a beállításokban és nem az se (már nem működő) szinkronizációjáról.

Gombnyomásos kikapcsolásra meg megnyomod a hangerő gombot miközben csipog és csöndbe marad (legalábbis hívásnál). De ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor gombnyomással le tudod némítani a telefont, persze ilyenkor a hívásoknak és smseknek sem lesz hangja.

Második kérdésre: gyári naptár.

(#39254) Syl: Igen, minden megkezdett perc után számítják az adót, legalábbis egyelőre úgy néz ki.

(#39257) nimfas: Akarod mondani 2,54ft-tal, mert a 2ft az bizony nettó. És állítólag az ingyenes hívásokra is vonatkozni fog (ha a szolgáltató be nem nyeli, de akkor meg más csomagban kell emelnie a percdíjat).

(#39266) petipetya: Nem. Másodperc alapon fizeted a beszélgetést a szolgáltatóhoz továbbra is. Az adót számolják csak minden megkezdett percnél.

Csak, hogy megbolonduljanak a könyvelők és a programozók a távközlési cégeknél. :D

(#39268) Zsolt_72: Na ez új, talán egy fokkal jobb, bár ugyanolyan szánalmas húzás. Főleg, hogy miközben ettől 50-55 milliárd bevételre számít évente a kormány (a sárgacsekk adóval együtt), évi 100 milliárdból játszanak mobilszolgáltatósdit...

[ Szerkesztve ]

http://goo.gl/gd6Zi5

(#42407) hunfatal válasza randras (#42397) üzenetére


hunfatal
(PH! félisten)

Aztán miért ne? Kb. 3 sor lenne a fejlesztőnek ezt megoldani. Mint, ahogy a lock screenen lévő hangerőgombokkal való számváltást is, e-mailt is írtam neki, mert megvenném a powerampot, ha ezt implementálja, de le se szarja. Így marad a PlayerPRO végülis ugyanannyit tud és ezt már kifizettem, semmi gondom nincs vele. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

(#42408) randras válasza hunfatal (#42407) üzenetére


randras
(PH! kedvence)

Mert hülyeség. Van My Music mappa, My Videos mappa. Vagy ha nem, legtöbben szintén külön mappában tárolják a cuccaikat, csak máshol, szóval ilyenre nem hiszem, hogy van igény. Abban igazad van, hogy nem sok munka, meg azt is szintén utálom, hogy nem válaszolnak a levelekre, de ez van.

Én megvettem, és boldog vagyok vele, a hangerőgombokkal való számváltás részemről meg felejtős, mert azokra felébred a telefon. :P

Külföldi termékrendelések lebonyolítása tetszőleges díjjal: http://goo.gl/UCAL1 || Megbízhatósági pontjaim: http://goo.gl/2KRQJ (TOP100-ban)

(#49579) fgordon


fgordon
(senior tag)

Sziasztok! :B

DEFY+-os kérdéseim lennének. Nektek biztos a fejetekben van sok tapasztalat, nagy segítség lenne számomra, mit érdemes kipróbálni, milyen app-okat.
Nem baj, ha fizetőset javasoltok, de ha van, érdekelne az ingyenes alternatíva is.

Első körben a gyári, 2.3.6-ot akarom használni root-olva, később majd valami mást akarok kipróbálni.

1. Jól gondolom, hogy az 1 gb belső tárhely bőven elég az app-oknak, nem szükséges nekem app2sd használata és SD kártyán ext2 partíció létrehozása a FAT32-n kívül, stb?

2. Motoblur nekem nem kell, hogy tudom kiirtani a telefonról? Érdemes eltávolítani? Aki használja, az miért?

3. Milyen app launchert javasoltok, ami gyors, 2.1 szerű balra, jobbra görgetve tudok az app-ok között lapozgatni?

4. Kellene olyan app, ami kezel ő/ű betűt, lehetőleg ott is van egyből az ékezet (nem kell nyomva tartani), ahol még esetleg fel tudom cserélni az y/z-t is.

5. Legjobb avi/mkv player, amin nincs semmilyen reklám/logo, ha filmet nézek.

6. mp3/flac player, equalizer-rel

7. olyan zene player, ahol a hangerő le/fel gombbal tudok lépkedni a zeneszámok között. Vagy más mód, ahogy az érintőképernyő használata nélkül tudok előre/hátra lépni a zenék között.

8. olyan ébresztő, ahol a hangerőgombokkal vagy a bekapcsoló gombbal tudom kezelni a szundi / leállítást, hogy ne kelljen az érintőképernyőhöz nyúlni.

9. Word/Excel formátumot létrehozó/módosító/néző app

Köszönöm előre is az ajánlásaitokat. :R

▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.