Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- OnePlus Pad 3
- Hisense LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
St3ven
üzenetére
Nem tudok róla, hogy lenne. Azért javasoltam a telefon/rom topic-ját, mert ez nem általános hiba. Egyébként ha nem akarod naponta váltogatni a csengőhangodat, akkor szerintem jobban jársz ha hangrögzítővel szimplán beszerkeszted egymás után vagy ötször, oszt kész.
#27900) Foose
Akkor viszont nem sok lehetőség maradt. Megpróbálhatsz még egy reinstall-t, ha az sem segít, akkor meg töröld ki amelyik nem kell. De ne végleg, (tedd el valahova), mert ha komolyabb baja van, akkor FC-zni fog a végtelenségig.(#27909) xSide
Köszi a tippet. Ez a cellainformáció alapján való lokalizáció jól hangzik. Eddig azért ódzkodtam az ilyen programoktól, mert GPS alapján kapcsolgattak, annak meg nem sok értelme van.
Ez a cellainfós lokalizáció szerinted kerül valami extra energiába, vagy a program csak egyszerűen kiolvassa valahonnan a már meglévő adatokat?(#27952) TRob1
Ebből én a Dropbox-ot használom meg a Gmail-t. Bár ez utóbbi elég szutyok a csatolmányok nem kezelése miatt. Csak lusta vagyok jobbat keresni.
Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest