Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
válasz
javpet
üzenetére
Én egy netbokkot ajánlanék, mert annak van rendes billentyűzete és nem sokkal nagyobb mint egy tab, ráadásul tovább bírja az aksija is, vagy billenytűzetes tabot..
Szerintem az androidod sokat kell babusgatni (frissítgetni, sokszor lefagy stb) A blacberryt nem ismerem, nem tudom mennyire fagy , de szerintem jobban bírja a munkát mint az android, nem hiába van sok cégnél főleg külföldön annyi). Ha nem akarsz sokat állítgatni, romolgatni stb a tableten, akkor szerintem jobb a netbook.
Viszont sokat segítene a többiek tanácsadásában, ha adnál egy keretet nekik.De ez csak az én véleményem, még nincs tabom sem, csak egy androidos teló+ laptop, de előbb utóbb beszerzek egy tabot, csak megnézem kinek, mi válik be..

-
LámaZ
addikt
válasz
javpet
üzenetére
Én egy 3G-s* 7"-os tabletet javasolok.
Ha sokat szerkesztgetsz a mobiltelefonok picik neked, ha meg fontos a hurcolászás is, a 10"-s táblák már nagyok lehetnek.Azonban, ha sok pénzed van, és szereted a kényelmet, én különválasztanám a funkciókat: külön kis okostelefon, és nagy, 10"-os tablet. Mindegyik androidos.
* Telefonálásra és mobilinternetre alkalmas SIM-kártya. A legjobb persze két-SIM-es 7"-os tab lenne, de ilyen ritka.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gitáros topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX