Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulaszu
senior tag
válasz
rothfb
üzenetére
"Rávettem magam" és átkapcsoltam drawer-re.
Megtaláltam a törlés opciót, az akkor jön elő, ha előtte kiteszek egy ikont a kezdő képernyőre, vagyis megduplázom.
Továbbra sem tetszik ez a launcher style, mert hiába teszek ki valamit, annak az ikonja a többi között is megmarad, ami így kevésbé áttekinthető.
Ezért visszatettem a standard módra megint.
Jó hír, hogy a dupla ikon megszűnt
Most pedig azzal szembesülök, hogy nem tudom kitenni az óra modult/widgetet, pedig az korábban már sikerült.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Lenovo Tab4 (TB-8504x) tablet leárazás !!AkciÓÓ!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Dr.NX