Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
Sziasztok!
Új vagyok még tablet témában, de lehet, hogy szükségem lesz egyre a közeljövőben, ezért még mostanában meg kellene rendelnem.
Nézegettem kicsit a specifikációkat és ezt találtam: (http://dx.com/a10-android-2-3-4-tablet-pc-w-7-capacitive-touch-screen-camera-wi-fi-cortex-a8-4gb-113499)Ami fontos lenne:
7"-os,
minimum 1Ghz-es proci, de inkább 1,2-1,5,
Mali 400-as vagy valamilyen erősebb videógyorsító, hogy vigye a multimédiás tartalmakat,
kapacitív kijelző, min. 5 pontos multi-touch-csal,
android 2.3.4 vagy 4.0 rendszer,
wifi és 3G/3G támogatás külső stick-kel mindenképp.
és lehetőleg minél olcsóbb legyen, olyan 100-140 dolláros árkategóriában.Kérdésem, hogy jó-e az, amit linkeltem, mert valakitől azt hallottam, hogy ARM architektúrájú tableteket nem sok androidos szoftver támogat. Ez nem olyan, ugye

Vagy tudnátok jobb ár/érték arányút javasolni? Előre is köszi a segítséget, ha valaki megosztja velem tapasztalatait
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardvervadászat november elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Path of Exile (ARPG)
- ASUS routerek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.NX