Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • OldAkita

  aktív tag

  válasz junkpod #25560 üzenetére

  Amikor megjött az X96 próbáltam összeszedni az információkat de nem jó LE verziót töltöttem le. Lefényképeztem mi történik és kérdeztem mit csináltam roszzul? Erre te ahelyett hogy jelezted volna hogy rossz a verzió, benyögted hogy mindent rosszul csináltam. Ez aztán nagy segítség volt! Biztos leesett volna a karikagyűrű az ujjadról ha belinkeled hogy innen vagy innen töltsd le a jó verziót. Erre értetted hogy nem hallgattam senkire? Nem is értem hogy van bőr a képeden ilyet hazugságot leírni? Linkeld már be hogy hol segítettél? Hol nem vettem figyelembe a segítséget? Már ott azzal jöttél hogy összefoglaló, aztán mikor belinkeltem neked hogy annak a topicnak az összefoglalója a világon semmi infót nem tartalmaz, sűrűn kérted a bocsánatot.
  Amikor ide átjöttem és nagy küzdelemben végre rájöttem hogy honnan lehet letölteni a jó verziót, úgy éreztem ezt az infót meg kell osztanom mindenkivel aki segítséget kér. Mindezt örömben tettem és segítő szándékkal. Fel nem foghatom hogy képződött a fejedben az a tévképzet hogy a magam dicsőségét hirdetem. Kizárólag annyi történt hogy egész pontosan leírtam nekem honnan sikerült letöltenem egy jó verziót az X96-hoz. Pontosan ezt vártam volna el tőled, nem pedig az összefoglaló szó odavetegetését. Jelzem, immáron másodszor hogy az LE letöltési linkje egy angol nyelvű fórumra visz. Aztán ott mindenki boldoguljon ahogy akar.
  A tévedés szót meg felejtsd már el. Egyáltalán nem terjesztek tévedést. Leírjam újra hogy a LibreELEC.USB-SD.Creator nem képes letölteni a világ összes média lejátszójára a LE-t? Kizárólag pár lejátszóra tud keresni és a megfelelőt letölteni. Erről az összefoglaló egyetlen sort sem ír, ami nem baj hiszen nem lehet mindent odaírni. De ne állítsd már be úgy a dolgokat hogy én okoskodok pedig el sem olvastam az összefoglalót. Szerintem neked értelmezési problémáid vannak. Hol páváskodtam? Ahol igyekeztem segíteni annak aki hozzám hasonlóan tudatlanul próbált átevickélni az angol nyelvű fórumon? Ez páváskodás? Mi a helyes viselkedés szerinted? Odaköpni az összafoglaló szót, vagy pontos linket adni honnan töltse le az LE-t? Mi a problémád azzal hogy belinkeltem honnan sikerült letölteni x96-ra az LE-t? A lőtéri kutyát nem érdekli hogy szervert adok meg vagy az angol oldal linkjét. Mindenkit csak az érdekel hogy végre letöltődjön a jó LE. Ha rajtad múlna kevesebbnek sikerülne.
  Olvasd csak el ezt

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés