Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Aliról.
De már a szekrényben pihen.
Vatta új elem. 2.5m-re vagyok a boxtól, szemben vele. Hogy értsd, a gyári infrás távval a box simán veszi a jelet, még rá se kell mutatni. Mondjuk húszból egyszer esetleg nem.
Ez meg simán nem veszi a jelet. De úgy rohadt sokszor, pedig csak tíz percet használtam, most képzelheted.
Ha a boxra irányítom, akkor kicsit jobb a szitu, ha a lábam mögé 'rejtem', már alig veszi. De van hogy ott is jó. Föl le mozgok egy listában és egyszer csak nem veszi, pedig nyomkodom. Várok, újra, majd megint veszi. De nem ragad be a művelet, mert nem kezd el egyszerre ötszáz sort legörgetni magától.
Olyan pozícióban tartom a távot, amiben egy infrás táv is röhögve elboldogulna. Nem is értettem ezt, csak néztem.
És nem is nyomásfüggő, mert először azt hittem, nem nyomom eléggé.
Egy dolog lehet, ami 'user error' lehet. A box egy tíz centi magas üvegállvány alatt van, de azért elég szellősen, szóval a jelnek azért be kellene oda jutnia. És az üvegállvány elejéhez, hozzám van közelebb a box.
Új hozzászólás Aktív témák
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- 20% karácsonyi akció Komplett asztali gép eladó (GTX 1060 6GB, i5-7500, 512GB SSD)
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- Gamer PC v2 , i5 14400F , RTX 5060 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex
DoItYourself