Hirdetés
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Mini-ITX
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
nagyúr
válasz
Csicsóka
üzenetére
Én nagy rajongója vagyok a felezős rendszerének. Szívesen ki is probalnam.
Csak most még gondolkodom, az X3 az aktív lejatszom és azon emmc-re telepített CE van. És most baromi jól belaktam. De szerintem csinálok egy mentést és kipróbálom, csak időre van szükség.
A fő kérdés, hogy hogyan szabaduljak meg a mostani megoldastol.? -
nfsu17
veterán
válasz
Csicsóka
üzenetére
Én élesben (X99) nem merem kipróbálni, mivel az előző rendszered nem tudtam (még) használni...mivel nem volt még boxom. Nem ezen szeretnék kísérletezni...
Viszont az X96 Max plus már úton van, pár hét és talán megjön. Addig gondolom úgyis kiderül, hogy működik-e....de azt nem mondom, hogy várjál rám még heteket...Ha jó lesz, én akkor a rendszered fogom használni szerintem.
Bár a 9.2.3-ról felemás érzéseim vannak...mintha kicsit több lenne a 'hiba', vagyis többen jönnek kérdezni, hogy 'frissítés óta így úgy', stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Projektor topic
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3898, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

vargalex
DoItYourself