Hirdetés
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Csicsóka
üzenetére
Így van a tanixot viszi. De előtte amíg a tanixot meg nem nyomtam ment a másik is a remote.conf-al. Be is kapcsolt.
A tanixon megnyomtam egy gombot, onnantól a gyári táv már nem megy.Mivel van remote.conf a gyökérben a flash-en, így ment a bekapcsolás.
Utána töröltem a remote.conf-ot és a config.ini-ben beírtam a wakeup kódot, plusz beraktam a mesonir-hez kellő fájlokat, de semmi. Pedig már nincs remote.conf.
Vagy visszafelé már nem kapcsol? A config.ini-t hiába szerkesztem, semmi.
Most szedjem le a belső tárolóról az egész CE-t valahogy és kezdjem újra? És vigyázzak nehogy egy tanix gombnyomás történjen? Nem tudom mit csináljak vele.BL injection-t nem csinálok, elcseszem az uboot-ot. A sima remote.conf-al működött a bekapcsolás
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

vargalex
DoItYourself