- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GKGriffin
csendes tag
És melyik " telepítési verziót- megoldást "használtad 22.0 piers -hez X96 M300 Amlogic S905X5M készülékhez?
-
GKGriffin
csendes tag
válasz
blakey #107399 üzenetére
Az Artic Fuse 2 működik ? A 22.0-Piers_alpha1 alatt?
-
blakey
titán
válasz
gyűrű #107522 üzenetére
De akkor az ugyanugy kellen hogy menjen a CE alatt is?
- elvileg igen és már látom magam előtt, ahogy ebből egy kisebb botrány kerekedik, mert így licenc nélküli boxokon is működni fog.Az eredeti ami az androidból van az jó mindkettőhöz nem?
- nem, mert a CE alatt a licenccel rendelkező boxokhoz való van, az nem működik a Vero V alatt. -
djnice
veterán
Hamarosan érkezik Vero V-re is a P7 FEL támogatás, pedig nem is DV képes a SoC. Sam-ék saját dovi.ko-t fejlesztettek
-
blakey
titán
válasz
nfsu17 #107513 üzenetére
Csak úgy lehetne ezeket javítani, ha a CE fórumon tennéd közzé, pl. itt. Sajnos nem a PH-n vannak a fejlesztők, így nem fogunk postást játszani. Ez a probléma, akkor lesz orvosolva, ha a fejlesztők tudnak róla. Az NO SoC-onként változó viselkedést mutat, pl. S922X-en és S905X4-en problémák vannak, míg azok nincsenek jelen az S905X5M-en. Jelezd a problémát, és valószínűleg segíteni fognak, vélhetően meglesz a probléma forrása, valamint a javítás is.
-
nfsu17
veterán
válasz
vargalex #107511 üzenetére
Nem tudom mi zajlik itt, de elengedem.
Visszaállítottam gyárira a CE22-t...semmi.
De ami tök furcsa.
Kihúzom az usb-t, majd jobb felül megjelenik a szöveg, hogy:
"Cserélhető meghajtó sikeresen eltávolítva: SSD"
Vagy az ehhez hasonló szöveg.
Majd újra bedugom, és nem történik semmi...semmi szöveg, nem jelenik meg az SSD a fájlkezelő alatt...semmi.
Marad a CE19, majd ha lesz kedvem télen még visszatérek rá...vagy majd ha már muszáj lesz -
nfsu17
veterán
Hello.
Nekem (is) lenne egy (nem kis) gondom a CE22-vel SSD mount fronton.
CE19 (eMMC-ről) > 2db SSD rátéve a 2 db USB-re > tökéletes minden, látja mindkét SSD-t
CE22 (microSD kártyáról, a mSD foglalatban) > rákötve a 2 db SSD > egyiket egyszerűen képtelen felismerni (az 500GB Samsungot).
Gondoltam tápellátás gond (CE19 alatt meg nem? na mind1), így kihúztam azt, amit felismer, hogy csak az az egy maradjon bent, amit nem lát.
Eredmény: semmi. Szerintem amúgy látja a rendszer, de nem mountolja fel. Szerintem...Nem látja:
Közben meg mégis?
X96 Max+Próbáltam másik USB>Sata adapterrel, semmi.
Ugreen volt az első, azzal se, noname a mostani, azzal se.
A másik SSD-t látja (most nem, mert kihúztam), az is noname adapter.
CE19 alatt teljesen jó minden. -
junkpod
nagyúr
Hogy tudom a CE -t atrakni belső flash memoriaba? Ott most egy CE 9-es van, mivel a tesztelt Omega jónak tűnik, lehet, hogy atraknam a helyére?
Vagyis mi a véleményetek, honnan fut jobban, USB, SD, belső flash?
Illetve régen volt olyan, hogy ram diskre is lehetett rakni a rendszert, az van még? -
hunaqua
addikt
Megkérdezném itt is.
"Aktuális Direct One live tv zip.-et tudnátok küldeni? Talán Pityke1105,Sorien munkája működik" -
blakey
titán
…semmivel sem tud többet mint az android
- médialejátszást tekintve többet tud, pontos a mintavételezés, bithelyesen szólalnak meg a hangok, jobb a kép, minden fps-en jobban működik. az Android annak jó, akinek nem fontos a jó (jobb) hang, megelégszik azzal a tudással, amit az Android ad. Az Android nem használhatatlan, de ha csak médialejátszás a cél, akkor bizony a CE a jobb. -
pinnacle
nagyúr
Köszi! Nekem Vontar X4 volt, de nagyon melegedett. Szerencsére az M200, 300-al már nincs ilyen probléma. CE mihez kell még, valami speciális funkciókhoz, ami nincs Androidon?
-
blakey
titán
válasz
junkpod #107491 üzenetére
Omegában már menüből állítható, így érdemes átnézned, alíg kell valamit állítani, Piersben némileg jobb lett az alapbeállítás is, valamint a mai CE-NO Nightlyban tovább javult a lejátszás, minden kodek esetében érezhető, gyakorlatilag jobb lett a képminőség (is). Ez került bele.
-
szabeska
addikt
Azzal lehet valamit kezdeni, hogy a Nokia 8010 távirányítója nagyon döcögősen, kihagyásokkal működik (22.1 alatt, de 22-vel még rosszabb a helyzet).
-
Mentolka
senior tag
válasz
Mentolka #106753 üzenetére
Sziasztok,
Még egyszer: Köszi mindenkinek!
Eddig jól működött (Rocktek G2 - A14+CE 21.2 Omega_nightly_20250908). Most valamiért (talán az update-ek miatt) az USB SSD ami rá van kötve rendszeresen lecsatolódik, majd újra fel, de már másik filesystembe. Pl:. nemrég néztem rajta filmet, majd most bekapcsolom a TV-t és nem látja a fájlokat...
Mi a megoldás?DMESG szerint:
[20199.170836@3]- usb 2-1: reset SuperSpeed USB device number 2 using xhci-hcd
[20199.858840@3]- usb 2-1: reset SuperSpeed USB device number 2 using xhci-hcd
[20200.214843@3]- usb 2-1: reset SuperSpeed USB device number 2 using xhci-hcd
[20200.502821@3]- usb 2-1: reset SuperSpeed USB device number 2 using xhci-hcd
[20200.722838@3]- usb 2-1: reset SuperSpeed USB device number 2 using xhci-hcd
[20205.790846@3]- usb 2-1: device firmware changed
[20205.970719@3]- usb 2-1: USB disconnect, device number 2
[20205.973572@3]d blk_update_request: I/O error, dev sda, sector 0
[20207.492021@3]d blk_update_request: I/O error, dev sda, sector 0 -
pinnacle
nagyúr
M200, 300-hoz nem is kell már CE, Androidon is jó már?
-
junkpod
nagyúr
Tivabb8is küzdök a video lejátszás közbeni akadassal. Az akapszitu egy CE 9-es volt ahol mikro lagok voltak a képen.
Felraktam egy usb kulcsra az Omega verziót, tesztelgettem és ott is akadozik, sőt itt már hang kimaradás is van (twisters DTS hd ma, 4k HDR), gondoltam vissza térek a 9esre.
Vissza raktam az SD kártyát és meglepődtem, mert a 9-es helyett egy nexus verzió fogadott ami elkezdett befrissiteni.
Ekkor kivettem az SD kártyát is, így vissza kaptam a 9-est, úgy látszik az a flash memóriában fut. Tiszta káosz.
Viszont a 9es a twisters videót egyelőre jól jatsza le.
Próbáltam elemezni az adatokat, de nem lettem okosabb. A puffer végig teli van, tehát nem halizati problema, a magok terhelése ugrik fel irreálisan amikor megakad. -
tobias40
veterán
válasz
GKGriffin #107486 üzenetére
Vedd meg a 200-at,próbáldi és ha tetszik megtartod ha nem akkor veszel egy 300-at ,a 200-at meg eladod az aprón.
Nekem elegendő mindenre a 200 de nem vagyok nagy igényű,nekem jelenleg csak a full hd filmek lejátszására kell a projektoromhoz,vezeteéken kapcsolódok a nas-hoz,meg az enigma2 addonnal nézem ezen is a tv csatornákat.
4K-t nem tudom,de írtak róla korábban ha jól emlékszem. -
GKGriffin
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek megéri a dupla árat az X96 300 a 200 hoz képest ? Valóban csak wifi stabilabb rajta?
-
zazenke
őstag
válasz
gyűrű #107476 üzenetére
Annyi biztos nincs benne DV . Innentől kezdve- látva azt hogy sok embernek még a P7 is fontos- nem igazán van létjogosúltsága ennek a boxnak. Egyszerűen nem jó vétel . Az is lehet a későbbiekben elérhető lesz rá már abban az esetben ha a DV nem hardveresen van korlátozva. (nem tudom hogy működik a korlátozás)
-
zsoika
addikt
válasz
zsoika #107409 üzenetére
Srácok!
A Stronggal droid alatt elég mókás az élet.. hol a hang megy el, hol csúszik , hol lefagy ezaz..pufferel stb.
SD nyílás nincs, USB 1db ami kell a külső vinyónak és vissza olvasva zárt a rendszere nem CE képes.
Szóval vennék egy új boxot de melyiket.. milyen chip kell ha DV , AV1 , HDR meg azt sem tudom milyen új formátumok vannak. ilyesmi új dolgok fontosak ..ha már a TV tudja .
Tudnátok ajánlani ?
pl egy Legújabb Tanix Android 14 AV1 TV Box Amlogic S905Y5 DDR4 2G/16G BT Wifi 6 4K HD Set Top Box. esetleg? -
headhunter
addikt
-
hunaqua
addikt
Egy szakmai kérdés...
Adott egy CE box,amin egy most telepített Skin nem tölt be,nem indul a felület. Most az lenne a kérdés,hogy lehetne elérni a boxon egy másik Skin-t amivel el tud indulni. Az Addon mappát is el lehet érni,de ott hiába törlöm,attól még marad a hibás felületi indulás.
-
gyűrű
addikt
válasz
kpityu2 #107473 üzenetére
Ez a fickó rendesen keveri a dolgokat, rengeteg téves leírással.
Ilyen össze-vissza cikket ritkán látni... AZ AM9: S905X5 chipet használ...
Erre aztán elkezdi a rögtön az első oldalon a
S905X5M vs S905X4-J összehasonlítást
ráadásul a J variáns DV képes, és szerinte csak basic hdr..
Szóval innentől mi igaz és mi nem? -
vargalex
Topikgazda
válasz
mexel #107472 üzenetére
Hát, nekem a fiókban a régi mini szerveremből maradt 2,5" HGST (Hitachi) 5K1000 HDD van. Ennek a peek fogyasztása induláskor 4,5W, egyébként felpörgés után maximum 1,8W.
-
blakey
titán
válasz
mexel #107468 üzenetére
Azt írtad, hogy
Mintha mindig lenen valami amit szándékosan elhagynak…
, ezen a szinten ez volt, ez van, tehát nem szándékosságról beszélünk, hanem egy általuk elképzelt szintről, semmit nem hagytak el, inkább erősödött ez a kategória is. Ha ez a szint számodra nem releváns, akkor egyszerűen kihagyod, de felesleges felróni egy olyan eszköznek egy olyan tulajdonságot, amit azon a szinten nem is képviseltek az elődök. Egyébként eddig remekül teljesít az X96 M300 CE-vel, eddig a legjobb "olcsóbox", ami valaha megfordult nálam, pedig rengeteget használtam. -
mexel
veterán
válasz
vargalex #107469 üzenetére
Igen, elképzelhető, de szerintem sokan nem fogják nézni hogy van-e usb 3, mert alapnak veszik, és dobálják rá az 1tb-os hdd-ket
( mondjuk én usb3-ra sem javaslom ezeken a boxokon, mindig van valami gixer velük egy idő után főleg az alap 1 dekás tápokkal - amik a boxot egy ssd-vel elviszik vígan egyébként)
Igazából nem hinném hogy az usb 3-at lehagyják és tesznek rá egy 1A-es kimenetet
De mindegy, ez ilyen. Szimplán nem értem meg ezeket a dolgokat ( nem csak itt) kicsit fura világ ez nekem ezekkel az apróságokkal.
Csak egy pici kellene hozzá és lehetnének akár jó termékek is, de nem fér bele az időbe és a marketing fontosabb mint a minőség.
De nem offolok tovább -
vargalex
Topikgazda
válasz
mexel #107464 üzenetére
Az USB 2-nek specifikáció szerint tényleg 0,5A a terhelhetősége. De ez nem azt jelenti, hogy az adott eszközön ez annyit tud, hanem azt, hogy ennyit tudnia kell... Anno is voltak TV-ken USB portok, amiken kiemelték, hogy 1A terhelhetőségűek (oda tedd a HDD-t).
Ezért is megy nagyon sok routeren is USB 2-n HDD/SSD.
Persze ezzel nem mondom azt, hogy az X200-on ilyen lenne (nincs is ilyen eszközöm).De nagyon sok 2,5" HDD elment bőven 0,5A alatt (még az induláshoz szükséges is kevesebb volt).
-
mexel
veterán
válasz
blakey #107465 üzenetére
Megértettem, írtam is, olvasd el. Ettől függetlenül szerintem a mai világban egy USB 3 simán alapnak kellene lennie. Én azt mondtam hogy lehet hogy NEKEM nem megfelelő így. Aki nem köt rá semmit annak jó lesz.
Egyszerűen tetszett volna ha ennyiért kihoznának végre egy hűvösebb olcsóbb kb mindenest, ne olyat amin megint van vmi hiányosság. Vagy ez annyira elképzelhetetlen már?
Az S905X5 valószínűleg olyan áron lesz ami viszont nem lesz indokolt, vagy beleraknak majd egy100-as lant... -
blakey
titán
válasz
zazenke #107466 üzenetére
szerinted az s905x5 nek van előnye s928x-el szemben ?
- nem tudom, elképzelhető, hogy lesz előnye, sebességben talán nem, de a h.266 támgatása előny lehet egyesek számára.Úgy tűnik nem nagyon igyekeznek bevezetni új modelleket és az s928x jelenti a csúcsot még mindíg
. - igyekezni nem fognak, nemrég jelentek meg az S9028X-es készülékek Dune és Zidoo "vonalon". -
zazenke
őstag
-
mexel
veterán
válasz
vargalex #107463 üzenetére
Asebesség még elég, csak inkább a 0,5A és a 0,9A közötti különbség számíthat amit le tud adni az USB 2 és az USB3 port.
Plusz mindenképpen gyorsabb az elérés mint usb 2-n, ha hálózaton másolok sokkal lassabb stb.Csak örültem hogy lesz egy jó box, ami átugorja az X4-et, mert eddig én az X3-at preferáltam sok minden miatt ( dual rendszer, a 9-es droid volt amit jól lehetett módosítgatni a filmezéshez, és kiforrott CE.
Ez a 905X5M jó lenne mert erre fognak fejleszteni, hűvösebb lesz elvileg, giga lan, erre nincs USB3.0.
Mintha mindig lenen valami amit szándékosan elhagynak hogy ne élegyen egy igen ajánlott darab ( persze DV és L1 hiánya sokaknak gond lehet, de akommerszek között ez befutó lehetett volna - még akkor is ha nekem személy szerint még mindig nem jön be a droidos filmek képe - pedig az AFR már szépen váltogat valóban, észrevehetetlenül) -
vargalex
Topikgazda
válasz
mexel #107462 üzenetére
A kérdés, hogy mire használod. Ha csak filmet nézel róla, akkor nem fog akadni semmi, mert meg sem közelíti az USB2 sebességét. (Na jó, a Jellyfish teszt videó igen, de más nem nagyon.)
Ha torrentezel, akkor az más kérdés, bár azért 40-60 MB/s-el el lehet lenni... -
mexel
veterán
Hmm. X96 M200-on nincs USB 3.0 port csak 2 db USB 2.0?
Ez elég erős visszaesés viszont ha így van -
gyűrű
addikt
válasz
joydrv #107452 üzenetére
Az jó.
Most akkor van egy újabb unstabil verziód aminek a terjesztését a homatics leállította annyi volt rá a panasz.
Ami még érdekes hogy a kodi semennyire nem szól bele a dv továbbküldésbe,
android alatt mindenhol a fake TV-LED RGB továbbítás van most is.
Sima placebo effekt. Rendes DV továbbra is csak Coreelec alatt lesz. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Vontar x4 re melyik Maven's Kodi build kell?
üdv -
joydrv
aktív tag
Tegnap frissült nekem is ATV 14-re a Nokia 8010. Ezt a boxot egy ideje már csak android alatt használom. Így most is az android alá feltettem rá egy Omega 21.2-es, meg egy Piers 22 alpha 1 -es Kodit tesztelésre. Néhány látványosabb jelenetet összehasonlítottam az Ashoka és az Alapítvány sorozatokból, meg 1-2 filmbe belenéztem. Összességében nagyon tetszett az új, 22-es Kodi, DV-ben szebb a képe. Remélhetőleg hamarosan lesz belőle "végleges" verzió is.
-
blakey
titán
válasz
Csabi1984 #107449 üzenetére
NO esetében a fejlesztők többnyire az új SoC-okra koncentrálnak, emiatt fordul elő az, hogy a korábbiak esetében anomáliák lépnek fel, de amikor fellép, akkor azt megpróbálják javítani. A stabil Kodi 22 megjelenéséig vélhetően azokon is megfelelően fog működni, az új SoC-okon jelenleg stabilan, jól működik.
-
Csabi1984
addikt
Kipróbáltam a Pierst a Dune HD Pro Vision 4K
.
A mozgó animált "logó" nagyon tetszetős. Ami furcsaság volt NE, NG-nél nem tapasztaltam, hogy volt olyan amikor olyan kép fogadott mint amikor hangyás a TV.
Áramtalanítottam a lejátszót azután normálisan bejött a CE. -
pinnacle
nagyúr
válasz
MrSealRD #107447 üzenetére
Ha tudod néz meg légy szíves, hogy a Netflixet milyen felbontásban adja. Xiaomi tudja az FHD-t. Valószínűleg 4K-t is, csak azt meg a TV-m nem tudja.
Hangszabályozás neked hány fokozatú? Nekem 15 de azt sehogy sem tudom jól beállítani. Vettem HDMI-s Sencor SMC BS50 (a BS30 is tudja) hangfalat. Nagyon jó, hogy tudom a hangerőt meg a boxot is a TV távjával vezérelni. Érdekes módon a 100 fokozatú hangerőt, 3-as lépésekben lehet változtatni. -
Megjött reggel az X96 M200. Egyelőre Androiddal fog menni...meg ismerkedem... Első ilyen Box megoldásom. Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz.
( 3. rendelésre sikerült ideérnie. 2 store mondta vissza készlethiányra hivatkozva.)
-
gyűrű
addikt
Nem tudtam szerkeszteni már... Szóval mindkét piers felszín, ami piers a fuse2_mod, és a piers estuary_v6_mod mostmár tartalmaz egy csak hdr (akinek nincs dv képes eszköze) módot. Itt az ikonokra gondolok, nem a szövegre..
Ez a felszínek telepítése után a téma kiválasztásánál a HDR-t választva aktiválódik. Most felraktam mindkettőt újra ugyanoda..@Alex, DoItYourself az előző hozzászólásomat törölnétek légyszi...
-
gyűrű
addikt
válasz
hunaqua #107437 üzenetére
Teljesen másképp kódol a 22 mint a 21.
Mindegy....
Töltsd le újra a felszínt mert még volt pici javítás rajta.. install zipből.
Aztán ugyanabból a mappából töltsd le a textures.xbt-t.
Ezt másold be majd a Addons\skin.estuary.modv6_piers\media mappádba, az ott levőt nevezd át előtte textures.old-ra pl.
Reboot és voila... -
pinnacle
nagyúr
Xiaomi Mi TV Box S 3rd Gen boxon nem működik az AirScreen (iPhone képernyőtükrözéshez kell). Már az indításnál megjelenik egy hibaüzenetet. iPhone nem is találja a boxot. Se 5GHz, se 2,4GHz-n. ADB TV-vel letiltottam a Google Cast-t, Miracastot, de nincs változás, pedig ilyenkor hibaüzenet sem jelenik meg az AirScreen indításakor.
Ha az iPhone Hotspotjához csatlakoztatom, akkor hibaüzenetet sem jelenik meg és egyből megtalálja a boxot. Mi lehet a probléma az Android 14 vagy a Xiaomi, illetve lehet router probléma Android 14-el? X96MaxPlus-al Android 9-en nem volt csatlakozási probléma. Esetleg akinek van Android 14-es boxa, meg tudná nézni, hogy az AirScreen gond nélkül elindul?
-
szabeska
addikt
-
hunaqua
addikt
Ugyan az a rendszer,ugyan az az anyag csak CE22
-
szabeska
addikt
Nokia 8010-en atv14 van, ma ment fel, a ce no alpha1 viszont igy nez ki es ezt irja. Mi a baja?
-
T-master
tag
Ugoos-on, Piers alatt meg lehet valahogy oldani, hogy legyen DV? Azt írja, hogy túl régi a kernel....
Próbáltam rátenni slimboxot, de nem sikerült. -
gyűrű
addikt
válasz
Qtya123 #107429 üzenetére
Én teszteltem most, ugooson de nekem nem jó. Nincs L5 vágás kikapcsolás, vagy full screen , így hasznalhatatlan az én tvmen.
Fogalmam sincs hogy jó-e homaticson...
Ment vissza a rendes cpm.@hunaqua : igen biztos meg tudom csinálni, CE re, de minek tölt le vki dv-t ha a tv nem tudja..
-
blakey
titán
Már a cpm A14-nek is van forkja, CEAM.
[link] Telegramon lehet letölteni, de nincs hozzáférésem és elérhetőségem sem, csak úgy "velünk szembe jött" az anyag.
-
blakey
titán
ATV11, ATV12, ATV14, mindegyikkel működik, meg lett oldva. Mindegy, hogy frissítés vagy sem. Rosszul írtad ki a fájlt, írás közben megsérült valami, rossz volt az elnevezés, stb. Próbáld ki egy másik módszerrel, pl. balenaEtcherrel kiírod, használod a Reboot to CoreELEC apk-t és meglátod, hogy jó-e vagy sem.
-
péjé
őstag
válasz
blakey #107420 üzenetére
Nekem úgy jött a box hogy nem volt előtte CE rajt, 5.15.137 a kernel...a CE fórumon találtam ezt az infót hogy 5.15 felett NO-t kell használni. Nem is sikerült feltennem semmi korábbi verziót.
Esetleg ATV12-ről frissítettél ATV14-re és közben már volt CE? lehet így működik de az új box ATV14-el vmiért megmakacsolta magát.
Annak hasznos lehet ez az infó aki új boxra tenne fel CE-t, nehogy letegye a haját idegességében :-)
Majd megfejtitek, ti ezt jobban tudjátok. -
péjé
őstag
válasz
gyűrű #107417 üzenetére
Megvan a megoldás: mivel ATV14 van a boxon, ez új kernelt jelent, 15.xxx az enyémen ezért ezekre a boxokra nem megy fel az NG, NE coreleelec csak a NO (new order).
Ha vki atv12-ről frissít atv14-re és CE-t is használ akkor számítson erre.
Nekem a CoreELEC 22.0-Piers ment fel, ez 1 hetes release, gondolom nem hibátlan.
Van mindenféle kavarás pl. a DV lejátszással de ez engem nem érint. Remore confot bejátszva megy a távpiszka is, majd elszórakozok vele jobban ha lesz időm. -
-
gyűrű
addikt
válasz
hunaqua #107395 üzenetére
Nos ma felraktam egy 22 nightlyt CE-ből egy homaticsra.
Valóban alfa...2-szer csonntá fagyott a box, csak áramtalanítás után jött vissza.
Megcsináltam a 22-re a skin.estuary.modv6_piers vátozatot. Működése és a függőségek is mint az Omegán , a mappában vannak a zipek és repók ami kell neki.
Tesztelgesd ha akarod, nálam minden megy amit a felszín tud.
Egy darabig nem foglalkozom ezzel, még nagyon kezdetleges állapotú a CE, nem alkalmas napi használatra... nekem legalábbis. -
mexel
veterán
Ez igazából a hangra vonatkozik. Az X4-re való 64 bites Omegánál ( és a W2-n is ugyanígy) sokszor első indításkor nincs hang ha erősítőn keresztül megy. A fejlesztők szerint ez nem valós, de sok helyen olvastam több felhasználótól ugyanezt. Ezen kívül jó az Omega az X4-en. A Nexussal nincs baj.
Az NO pedig jól működik már, kivéve hogy nincs wifi Vontar X4-en még -
péjé
őstag
sziasztok,
szeretnék CE-t tenni egy dune homatics-ra, máskor már sikerült de itt vmi nem jön össze...leszedtem a hozzá a CE oldaláról a hozzávaló image-t, rufussal fel is ment a pendrivra, sc2_s905x4_sei_smb_280.dtb felment dtb.img-nek és innentől bármilyen trükközés a fogpiszkálóval nem működik. AZ oldal szerint várjam meg a CE logot de az nem jön, elengedem rögtön a táp után, kicsivel a táp után stb. Viszont bejött egy olyan amit enddig nem láttam...nyomjam meg mégegyszer a reset gombot belépni a recovery módba. ATV14 van ezen a boxon, van esetleg vkinek ötlete mit nézek el? köszi -
zsoika
addikt
válasz
zsoika #107405 üzenetére
Úgy tűnik hogy eleve tévúton voltam X96 Air al ha DV szeretnék.
A Strong boxon viszont fut minden szépen (most kipróbáltam )androidos kodin... nem tudom hogy Android alatt kadenciahelyes e a lejátszás... illetve a hanggal van bajom hogy dekódol a box és nem tud csak átengedni hangot az erősítőnek. Vagy igen ?Probléma még hogy ezen a boxon nincs SD nyílás a CE hez és csak 1db USB3 van ami kell a külső vinyónak... vagy egy USB elosztó megoldja? Esetleg belső tárhelyre lehet tenni CE t?
Ilyen spec van a Strong nak.
-
zsoika
addikt
válasz
blakey #107402 üzenetére
Teljesen új telepítés az Omega , új SD-re nem állítottam videóban semmit(csak audióban hogy hdmi n engedje át a hangot AVR házimozi erősítőre). A régi SD n meg 9.2.8. így tudom őket cserélgetni.
Akkor lehet teljesen feleslegessé volt az Omega ..a 9.2.8 is jó nem? Az teljesen be van állítva,fanartok , feliratok letöltése, transmission külső vinyóra(Omegán még csak belső térhelyre ment nem találom hol tudom beállítani.)Van egy másik boxom de azon nincs SD kárta hely... lehet az jobb volna?
-
blakey
titán
válasz
pinnacle #107403 üzenetére
Az ilyen adapterek esetében nem mindegy a chipset, van amelyik jó és van amelyik nem, emiatt nehéz megfelelőt találni, mert nem szokták feltüntetni a chipset típusát, csak azok a gyártók, akik valamennyire komolyan veszik ezt a dolgot. Mit szeretnél vele gyorsítani, a vezetékes kapcsolatot?
-
-
blakey
titán
válasz
zsoika #107401 üzenetére
Kérdésem, frissítettél vagy friss telepítés volt? Egyébként a gyári beállításokkal jónak kell lennie. azt is vedd figyelembe, hogy a lejátszód nem DV-képes, legalábbis nem tűnik annak, így számodra a P5 nem jó, az torzítva jelenik meg, a többi DV anyag HDR-ben és egyes P4-es anyagok SDR-ben jelennek meg. SoC-tól függően jó színekkel vagy épp sehogy. Valamit/valamiket nagyon elállítottál, hogy be kellett kapcsolni a hardveres gyorsítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 3700X / RX 6600 XT / 16GB 3000MHz / B550 / 1TB NVMe / 650w! BeszámítOK!
- Eladó Konfig Ryzen 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX6700XT 12GB!
- 1440p/4K Gamer PC! 7600X + 3090 + 32 GB DDR5 + 1TB M.2 SSD + 750W Platinum + 360 AIO RGB
- Eladó HP Pavilion Gaming PC - RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest