Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Sziasztok! Kb 3/4 éve nem követem nyomon ezeknek a lejátszóknak az életét, ezért gyors kérdésem lenne kis olvasgatás után.
    Mindenképpen DVB T / C tuneres készüléket keresek. Ami nyilván szóba jöhet, a Wetek Play vagy Play 2 ami sajnos drága lenne most, bár szívem szerint azt vennék.
    Mivel az kiesik, marad a K1 Plus S2 T2. Ha jól látom már van KII Pro S2 / T2 is.
    Most a K1 -ekről lenne pár kérdés, ami a topikban található volt, avagy a 4pda-t néztem, de azért még van amit nem tudok.
    Először is, ha csak filmezésre kellene ( DVB-T/C, Kodi és médialejátszás) akkor gond-e hogy csak 1gb/8gb -os a K1? A K2 már 2gb/16gb de drágább is és most olcsóság lenne a cél. Nem akad az 1GB-os verzió? ( pl full hd lejátszásnál pendriv-ról)
    A másik fő kérdés a tv tuner rész. Azt olvastam itt hogy android alól indul a DTV app-al. Azt jelenti, hogy ha bekapcsolom nem úgy indul mint pl egystrong DVB-T vevő hogy rögtön bejön a tv csatorna, hanem mindenképpen kel appot indítani, stb. ( szülőnek lesz és nem tudom mennyire zökkentené ki a megszokott tv-zési szokásból. Pl mindig ki kell választani hogy S2 vagy T2?), Ja és minőségre nem rosszabb mint pl egy strong?
    Ha ez az app Android alól indul, akkor nem lehet Openelecet (libreelecet) feltenni gondolom, mert ott csak kodi van, nem menne az app. Jól sejtem? Szerettem volna ha az androidos rész kimaradhat, nem lesz rá szükség.
    Azt olvastam hogy gyors a csatornaváltás, remélem valóban jól kezelhető.
    A másik fő kérdés: ebből a K1 -ből van klón? ( kérdés mit nevezünk annak) Találtam Acemax nevűt amiről pl gabywap is írt. :R Láttam Videostrong-ot ha jól emlékszem és talán még volt valami, de a Geekbuyingon pl simán K1, minden más név nélkül. Bármelyiket megveszem lesz fw? Valószínűlega Geekbuyingról rendelném, most ott a legolcsóbb. ( vajon most mennyire gyorsan szállítanak onnan?)
    Röviden csak ez a pár kérdés lenne, ha tud valaki segíteni megköszönöm. Még olvasgatok persze.

    Ja,a legfontosabb: DVB-C-t ez nem tud ha jól látom. Arra van valamilyen box?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák