Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    félisten

    válasz mexel #90034 üzenetére

    Ahogy írtam. A hangok felső része (ami nem a hangtovábbításhoz tartozik) alapon, - jól van, akkor nem tudok segíteni, nem tudom, hogy nálad, szerinted, az adott CE szerint mi az alap, nincs előttem és hetek óta nem használok CE-t, de nekem nem volt ilyen gondom, mert, mint írtam az "felső" rész beállítása is hatással van az audió/videó szinkronra, mert a CPU használatától függ, hogy kell-e dolgozni és ha igen milyen kihasználtsággal és "erővel"
    És igen, tudtam, hogy sértődés lesz, senki nem kérdőjelezte meg, hogy hányadik CE boxod, de ettől még lehet, hogy nem tudod, melyik beállítás mit állít, mert nem foglalkoztatott a dolog és/vagy olyan eszközön próbáltad, aminek meg se kottyan, ha épp át kell alakítani pl. a hangokat, mert nem 48kHz-en küldi tovább, hanem 44,1kHz-en és ez pont elég lehet ahhoz, hogy egy pillanat állj után a kép és a hang eltérő sebességgel induljon el, ezért fordulhat elő az, hogy egy következő pill. állj és indítás vagy leállítás és indítás után már jó, mert a CPU felvette a ritmust.

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák