Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    Köszönöm a segítségeket!
    Elvileg úgy néz ki ez a rész működik, mert anno a leia-ról frissítettem matrixra és akkor megcsinált új databázisokat, ezeket most visszamásoltam és működik is. Megvannak az előzmények, akár a kedvencek elrendezése is, sőt szerintem még a sources is működne, a beállított mappákkal, de ezt újra megcsináltam.

    Ztsoft: köszi, éppen ezt a progit használtam a nézegetésre én is,igaz nem jöttem rá pontosan ebből miket is tárol, mert nemlátom benne amit keresek.De a lényeg hogy működik.

    Ami viszont nem működik és amiért az egész rendszert friss telepítéssel újraraktam, az ismémt a hang késés pl pause-nál vagy indításná. ( a saját boxaimnál ott tökéletes lett még úgy is hogy a komplett régi mentést visszaállítottam)

    itt most nem jó. Azt hittem azért nem volt jó mert a leiaról frissítésnél visszamaradt valami, de most új telepítés van mégsem jó teljesen. Ez úgy látszik szerencse kérdése sajnos :(

    Leírom, talán mást is érdekel:
    a MyVideos***.db a Database mappában az ami az előzményeket tárolja, a Userdata mappában a sources.xml ami a beállított mappaszerkezetet, a favourites.xml pedig egyértelműen a kedvencek elrendezését.
    Ezeket visszamásolva megkapom azt ami fontos volt. A beállításokat szerintem érdemes alapról újból megcsinálni friss telepítésnél, az pár perc csak.

    Viszont a borítók keresése ismét full káosz. Eddig jó volt, több száz film és sorozat jó címekkel, amikből mindent megtalált eddig. Most van TMDB python és sima is, de egyik sem jó, felét kihagyja mind, pedig onnan szedtem le az összes címet és évszámot. nem értem ez miért nem tud normálisan működni. Régebben is napokig tartott amíg egyesével meg kellett keresgélni. Lehet azt is visszaállítom valamelyik fájlból, pedig azt nem akartam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák