Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • junkpod

  veterán

  Sziasztok!
  Akkor ezt a topikot is berakom a kedvencek közé és beszúrom ide is a KODI topikba írt rövid beszámolómat.
  Beelink MX64 a drágaszág:)

  Szóval működik rendesen, gyors is eléggé, H265-öt is viszi, de azért még vannak benne kihívások:
  - KODI 16.0 még nem rendelkezik S905 direkt támogatással, így nem tudja kihasználni a SOC adta lehetőségeket: továbbra sincs HD hang kimenet például.
  - openelec-et már találtam MX mini-re, talán erre is jó lehet (?) majd körbejárom a témát
  - MX playert egyelőre még nem tudtam rávenni, hogy hangot is kiadjon magából, de ma olvastam, hogy talán a HW+ -ról vissza kell kapcsolni HW -ra a gyorsítást, illetve van valahol egy kapcsoló a passthrougra is, mejd rákeresek
  - legjobban zavaró dolog az, hogy KOD lejátszás közben a hang viszonylag rövid időközönként egy tizedmásodpercre elhallgat/megtorpan. Valahol olvastam, hogy S905-ös probléma a Dolby Digital sound dropout, majd még megnézem, hogy ez valóban csak egy hangformátumot jelent-e vagy mindent? Mondjuk mp3 zenehallgatáskor nem észleltem ilyet.
  Pozitívum, hogy kapott frissítést is OTA-n keresztül a box, amiben tényleg történtek javítások a dbozos verzióhoz képest. Ahogy olvasgatom viszonylag új a SOC és a szoftvereknek még nem volt idejük utolérni magukat. Bízom benne, hogy mind KODI, mind Openelec és FW fronton gyors fejlődés várható.
  Itt egy elég részletes teszt, ezeket én is ki akarom próbálni a 105L1-es FW-vel. MX mini review

  KODI-ba az elmúlt 2 évben eléggé beástam magamat, így remélem értem, ez alapján egyelőre még várnunk kell egy jól működő KODI-ra, mert még nincs támogatva a SOC.
  OpenElec-et nagyon szeretném ha SD-ről bootolva, az eredeti ROM felülírása nélkül is menne. Most még OE-t csak MX mini-re láttam, de az az érzésem, hogy a Mini és a 64 között talán csak a RAM a különbség?

  Box's don't touch!

Hozzászólok Aktív témák