Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz Timer #7585 üzenetére

    Hát, ha egy ilyen rendszer küzd, akkor az pörgeti a CPU-t és/vagy 100% közelében használja a RAM-ot és/vagy melegszik. Nálam egyik sem fordul elő. 4-5 hónapja van meg, fw frissítés nélkül használom (lehet, hogy neked másik van fent és ez okozza a különbséget) és non-stop megy, csak akkor indul újra, amikor váltunk a droid és az LE között. Utóbbiból az 5-ös van rajta: maradéktalanul elégedett vagyok vele, pedig egy 100 éves, 2 GB-os, lassúcska micro SD kártyára tettem fel (NAND-ról vagy egy másik kártyáról még gyorsabb lenne, de így sem lassú).

    Egyedül az nem tetszik benne droidot futtatva, hogy a "Home" gombra mindent kilő, mintha valami feladatkezelővel ki akarnám pucolni a memóriát. Mondjuk droid alatt csak játékra használjuk, így ez nem gond, de ha monitorra lenne kötve és pl. böngészgetnék rajta, akkor nagyon idegesítene.

    Akkor fogom lecserélni, ha lesz olyan gépecske, ami játékokhoz egyértelműen és érezhetően erősebb ÉS tehető rá dual boot-tal kadenciahelyes lejátszást biztosító LE vagy OE. Azaz sztem meglesz addig, amíg csak él és mozog. :K

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák