Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • interstate76

    addikt

    válasz SunMount3r #6383 üzenetére

    Ne haragudj, de te tényleg kb. 3 hónapja gondolkozol rajta, hogy melyik boxot vedd meg? Én is szeretek körültekintően vásárolni, hogy ne bánjam meg utólag, de könyörgöm, miért olyan fontos a hangkimenet, amikor - emlékeim szerint - egy 10-12 ezer Ft-os hangfalpárra fogod kötni a boxot? Komolyan úgy gondolod, hogy releváns különbség van egy box analóg hangkimenete, egy olcsó, usb-s hangkártya és egy bt-vevős megoldás minősége között ilyen hangkimenet esetén?

    No offense, csak nem értem, min tépelődsz ennyit.

    (#6388) schawo Ez teljesen egyéni dolog. Évekkel ezelőtt próbáltam 2 különböző típusú légegeret (az egyiken csak egér és médiaplayer gombok voltak, a másik full qwerty-s volt), de mindkettőt utáltam. A telefonomon 2-szer gyorsabban megtalálok bármit. Monitoron viszont (egérrel és billentyűzettel) használtam már huzamosabb ideig is netezésre mini pécét, szóval nem magával a droiddal van bajom, hanem a TV-n történő böngészéssel. De egyébként az android sem adja ugyanazt, mint a windows/linux.

    De persze nem vagyunk egyformák, ez csak szubjektív vélemény.

    [ Szerkesztve ]

    téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... továbbá eladó Xiaomi Mi 12T Pro, Teclast tabletek (M50, P26T és P40HD) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

Új hozzászólás Aktív témák