Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SunMount3r

    nagyúr

    válasz DoItYourself #6235 üzenetére

    Oké, köszi, de az összefoglalót már többször átnéztem és láttam is milyen Box-okon van "tesztelve" az AV kimenet, de ez elég szegényes választék. A media player-es topicban is többen inkább a Mini MXIII-at ajánlották, mint legjobb alternatívát (leszámítva, hogy pont nincs analóg hangkimenet), ezért gondoltam erre én is első körben, hacsak nem lenne egy vele minden szempontból (lásd a nyitó hsz.-emet ezzel kapcsolatban) ekvivalens versenyző. Az AV tesztelt példányok közül, pedig elég nehéz leszűrni, hogy az én igényeimhez képest hol vannak, ill. most, hogy az MX III lett a kiindulópont...

    Pl. sok apró hiba kiderül egyiknél a kikapcsolás nem megy LE alatt, a másiknál a bekapcsolás (aprónak tűnnek, de idegesítő és kizáró hibák), és nehéz belőni/utánajárni/rákérdezni mindre külön-külön, hogy van e hasonló baja. (Ez a Topic nagyon pörög, ami nem baj, de rengeteg az infó és így nehéz a szűrés is, és gondolom napról napra derülhetnek ki újabb bugok, amit gondolom nem lehet eléggé aktualizálni az összefoglalóban, ami szerintem még most is egy kissé hiányos/szűkszavú egy újdonsült "keresőnek").

    Mind 1: A Sunvell T95M-en van AV. Ennyit tudok. A többi feltételemnek -maradéktalanul- megfelel? :F Valamint: Akkor már csak 905X-eset kapni a Gearbest-en? Mert néhányan sopánkodnak erre (gondolom ne véletlenül), hogy már nem 905-ös. Hirtelen rákeresve ezt találtam: [link] ->lehet valami fizetett marketing/dilettáns bull@hit, de ezek szerint még örülni is kellene az "X"-nek...?! :F Vagy szignifikáns különbség nincs a két verzió között? (jó majd holnap kiguglizom.) De a 905X-es ugyanúgy ajánlott, mint a 905-ös, mit vesztenék vele?

    Eléggé nyögvenyelős ez az AV kimenet, ha már rendes hangot akarsz, nem lenne egyszerűbb vmi 5.1-es házimozi szett, amin van S/PDIF bemenet? Esetleg egy használt erősítő?->

    "Költséghatékony" a koncepció, így gondolni lehet, hogy nincs a -jelenleg- keretbe sem egy !minőségi! 5.1-es DAC-os hangfalszett, sem egy külön erősítő (írtam is: anyukámnak, hálóba, egyelőre). A 10-20K-s 5.1-es rettenet hangfalszettektől, meg isten mentsen meg mindenkit! Inkább a jól bevált (árárért) minőségi 2.0-ás aktív hangfalszett, ami egy Genius SP-HF1250B és elég jól bevált már több fronton is (2 is van belőle jelenleg: 1 zenére a notiról és 1 a Q10 Pro-ra kötve filmezéshez).

    Huh, mára tényleg hagyom a témát, de bármilyen építő, tájékoztató észrevételt/választ köszönök! :)

Új hozzászólás Aktív témák