Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz mexel #62501 üzenetére

    Már megint terelni akarsz, nem azt mondtam hogy nem jó az S912 hanem azt hogy jobb a s905x2 és ez nem ugyan azt jelenti (nálam legalábbis) de akkor mutatom mi a gondom a NORMÁLIS minőségű S912.vel is

    65.gigás 4K film, már indulásnál 8-10. átlépett képkocka ha pedig hangot/feliratot/fejezetet váltok ez többszörösen fokozódik!

    de egy sima 25.gigás BD.iso nál is hasonló a helyzet

    és ez film nézés közben is(persze szabad szemmel nem nagyon veszed észre csak ha erre koncentrálsz) szépen gyűlik úgy hogy nem nyomok semmit csak elindítom megnézem hogy pl 14.kockát átlépett indulásnál végig nézem hozzá nyúlás nélkül a 2,5.órát és a végén megnézem és a 14 ből lesz 30-40-50. átlépett kép!

    No ezért nem teccik az S912 mert S905x2 nél ilyen nem fordul elő bármit csinálok megállítom elindítom, tekerek, időpontra ugrok, hangot/feliratot válok akkor sincs 1.db átlépett képkocka sem!

    Engem zavar még akkor is ha nagyon nem veszed észre azt a 10-20-30.átlépett képkockát!

    azt se írtam hogy a 2-giga ram ne lenne elég 4K ra hiszen a leg durvább 4K videóknál sem láttam 6-700Mega felett a ram használatot! a 2.giga RAM ot droid alatt írtam oda valóban harmat gyenge 3.al már el van de a gördülékeny működéshez kell a 4giga droid alá!

    Amit pedig említettem GT1 klónt, ha nem ismered ne ócsárold! Ez annyira klón hogy maga a Beelink gyártja, pontosabban a Shenzhen AZW Technology aki a Beelinket is csinálja! Szóval ez a klón csak megjelenésben más, a hardver 1:1.ben ugyan az, az olcsósított Tanix T9S a közelébe se jár ennek minőségben!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák